• یکشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400090704805
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی:

۱۵ درصد مرغ کشتار شده می‌تواند به واحدهای قطعه‌بندی منتقل شود

۱۵ درصد مرغ کشتار شده می‌تواند به واحدهای قطعه‌بندی منتقل شود

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: اجماع عمومی در ستاد تنظیم بازار استان بر این بود که ۱۵ درصد کشتار انجام شده می‌تواند به واحدهای قطعه‌بندی منتقل شود.

اکبر فتحی در هشتمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان گفت: از آنجایی که موضوع گرانفروشی و قطعه‌بندی مرغ در جامعه مطرح بوده و ایجاد التهاب کرده است این موضوع به عنوان دستور پیش از جلسه مطرح شده و تلاش می‌شود با همکاری سازمان صمت و سازمان دامپزشکی و اتاق اصناف در مدتی که جهادکشاورزی در حال تعریف فرایند جدیدی در حوزه عرضه است، با نظارت‌های انجام شده این امر در بازار خللی ایجاد نکند.

وی با بیان اینکه وجود تنوع در بازار طبق ذائقه‌ها و سلایق مختلفی که وجود دارد امری طبیعی است، گفت: تقاضا برای قطعه‌بندی مرغ در بازار را نمی‌توان انکار کرد اما مسئله قیمت بسیار بالایی است که برای محصول قطعه‌بندی شده ارائه می‌شود.

فتحی گفت: در ستاد تنظیم بازار استان اجماع عمومی بر این بوده است که ۱۵ درصد کشتار انجام شده می‌تواند به واحدهای قطعه‌بندی منتقل شود اما اکنون این میزان به ۵۰ درصد رسیده است و این امر سبب کاهش قدرت خرید بخشی از مردم که از توانایی لازم برخوردار نیستند می‌شود که نمی‌توانند مرغ آماده به قیمت مصوب دولتی ۳۱ هزار تومان تهیه کنند لذا باید قطعه‌بندی طبق یک نرم تعریف شده اتفاق بیفتد چرا که واقعیت این است که حدود ۸۰ درصد مردم توان خرید محصول قطعه بندی شده که قیمت آن طبق مصوبات ستاد تنظیم بازار بسیار افزایش می یابد را ندارند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: این امر که حدود ۱۵ الی ۲۰ درصد کشتار تبدیل به قطعه بندی شود قابل قبول است اما مراکز قطعه بندی نیز باید مورد تفکیک قرار گیرند و کشتارگاه‌ها و واحدهای قطعه بندی که مجوز این کار را دارند باید از فروشگاه‌های عرضه که بصورت غیربهداشتی خود اقدام به قطعه بندی می‌کنند مجزا شوند.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر عملکرد فروشگاه‌های عرضه برای کنترل موارد بهداشتی جزو شرح وظایف سازمان دامپزشکی است، اظهار کرد: گروه‌های نظارتی سازمان دامپزشکی این موضوع را مورد رسیدگی قرار می‌دهند اما به دلیل فراوانی این فروشگاه‌ها، یک نفر از ناظران سازمان صمت نیز در رسیدگی و کنترل قطعه بندی طبق میزان مجاز و رعایت موارد بهداشتی شرکت خواهد کرد و تلاش خواهد شد با همکاری رسانه‌ها مردم نیز در جریان این امر قرار گیرند لذا هدف از این نظارت اعمال قانون در کنار مجاب کردن این صنف به غیرقانونی بودن قطعه بندی خودسرانه است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با تاکید بر اینکه قیمت مصوب ۳۱ هزار تومان در این مدت باید در تمامی فروشگاه‌های عرضه نصب شود، گفت: نصب قیمت در فروشگاهها به خودکنترلی و کنترل مشتری منجر خواهد شد لذا صنف‌های مربوطه به هر طریق ممکن باید در جریان این امر واقع شوند و اکیپ‌های نظارتی نیز باید کنترل این موضوع را مدنظر قرار دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، طبق مصوبه قرارگاه امنیت غذایی، قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده  ۱۹ هزار و ۷۰۰ تومان، در کشتارگاه ۲۸ هزار تومان و مرغ گرم برای مصرف‌کنندگان ۳۱ هزار تومان است و مردم نباید مرغ را بیشتر از کیلویی ۳۱ هزار تومان خریداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.