• سه‌شنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۰ / ۰۷:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400091611958
  • خبرنگار : 50177

سرپرست دانشگاه لرستان:

رسیدن به تمدن نوین اسلامی در گرو تکیه بر توان جوانان انقلابی است

رسیدن به تمدن نوین اسلامی در گرو تکیه بر توان جوانان انقلابی است

ایسنا/لرستان سرپرست دانشگاه لرستان گفت: اگر بخواهیم به آرمان‌های خود که همان رسیدن به تمدن نوین اسلامی بوده راهش تکیه بر توان جوانان انقلابی، متدین، زمان‌شناس و مبتکر و نخبه است که به دنبال نوآوری و خلاقیت هستند.

دکتر علی نظری در گفت‌وگو با ایسنا، با تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو اظهار کرد: دغدغه امام راحل و مقام معظم رهبری برای حرکت به سوی یک تمدن نوین اسلامی بوده و است.

وی با بیان اینکه تمدن نوین اسلامی الزامات و مقدماتی دارد و چنانچه کشور و ملتی بخواهد به تمدن برسد و در مکتب توحیدی به تمدنی اسلامی برسد لازمه آن این است که بسترها و مقدمات آن درست، سریع و روان ایجاد کند، عنوان کرد: یکی از لوازم و اقدامات این مهم، تکیه بر منابع انسانی است.

یک کشور تمدن ساز باید تکیه بر جوانان داشته باشد

سرپرست دانشگاه لرستان گفت: یک کشور تمدن ساز باید تکیه بر جوانان داشته باشد چراکه آنان نخبگان مملکت بوده و دارای پویایی، تحرک، امیدواری، خلاقیت و نوآوری و آرمان‌خواهی هستند.

نظری اضافه کرد: آنجایی که یک دانشجو جوان برای مبارزه با استکبار و نشان دادن اینکه ظلم‌پذیر نیستند جان خود را در طبق اخلاق گذاشتند تا به نظام سلطه نه بگویند و ۱۶ آذر مروز آن روز بود و استکبارستیزی را به ما یادآور می‌شود.

وی گفت: در وضعیت کنونی جوانان و دانشجویان زمان‌شناس ما به خوبی می‌دانند که راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی این است که آگاهی و معرفت خود را افزایش و زمان را درست تشخیص دهند و مسائل را به درستی بدانند و بشناسند؛ به عبارتی نظام‌مسائل پیرامون خود را به درستی تحلیل و راه‌حل‌ها را روان و سریع پردازش کنند و بهترین راه‌کار را برای رفع مسائل پیدا کنند.

مخاطب مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم جوانان و دانشجویان است

سرپرست دانشگاه لرستان عنوان کرد: مخاطب مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم جوانان و دانشجویان بوده و از جمله توصیه‌های هفتگانه معظم‌له تاکید به علم و پژوهش بوده است.

نظری با بیان اینکه علم و دانایی همان توانستند است، افزود: علم و دانش قدرت و اقتدار، دلیل و منطق می‌آورد و علم است که زبان یک ملت برای دفاع از هویت، تاریخ، کیان (سرزمینی و معنوی) گویا و رسا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به آرمان‌های خود که همان رسیدن به تمدن نوین اسلامی است راهش تکیه بر توان جوانان انقلابی، متدین، زمان‌شناس و مبتکر و نخبه است که به دنبال نوآوری و خلاقیت هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha