• پنجشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۰ / ۲۱:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400091814351
  • خبرنگار : 50091

همیار محیط‌بان خوافی درگذشت

همیار محیط‌بان خوافی درگذشت

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: عبدالاحد سربوزی، همیار دلسوز و فداکار محیط زیست، ساکن شهرستان خواف به علت شدت جراحات دار فانی را وداع گفت.

تورج همتی گفت: همیار محیط‌بان سربوزی بسیار فعال بود و جسورانه و قوی کار می‌کرد؛ این همیار محیط‌بان در روز جمعه، ۱۲ آذر ماه سال جاری، در منطقه حفاظت شده سیرخون حین گشت و کنترل و پایش منطقه و در تعقیب و پیگیری متجاوزان به حریم محیط زیست پس از پرت شدن از موتور سیکلت به دلیل ناهمواری‌های منطقه دچار حادثه و در بیمارستان بستری شد.

بر اساس گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست خراسان رضوی این مقام مسئول در ادامه افزود: در ساعات اولیه حادثه دستور ویژه برای رسیدگی به این همیار مصدوم صادر شد و وی به بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان تربت حیدریه منتقل و مورد مراقبت‌های ویژه قرار گرفت. نهایتا ساعاتی پیش در کمال تاسف و با اندوه فراوان باخبر شدیم این همیار عزیز و پرتلاش دار فانی را وداع گفته و قلب این حافظ محیط زیست برای همیشه از تپیدن ایستاد.

تورج همتی بیان کرد: عبدالاحد سربوزی که نمادی از تبلور فرهنگ ایثار و فداکاری بود، از سال ۹۳ به صورت همیار محیط بان در منطقه سیرخون خواف در راه حفاظت از سرمایه‌های طبیعی محیط زیست از هیچ تلاشی دریغ نداشت و در مواجهه با حیات وحش بسیار دلسوز بود و بدون هیچ واهمه‌ای در کنار محیط‌ بانان به حفاظت از سرمایه‌های طبیعی و ارزشمند الهی کمک می‌کرد.

وی گفت: جامعه محیط زیست کشور و خراسان رضوی از شنیدن این خبر متأثر و متالم شده و این ضایعه اندوهبار را خدمت خانواده سربوزی تسلیت عرض می‌نماید.ِ

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: زمان تشییع و خاکسپاری متعاقبا اعلام خواهد شد.

به گزارش ایسنا مرحوم سربوزی به عنوان همیار محیط بان به همراه حمید رضا عظیم‌پور، مامور یگان حفاظت محیط زیست خواف، روز ۱۲ آذر ماه جاری در پی دریافت گزارشی مبنی بر حضور شکارچیان غیرمجاز شکار و صید گونه در حال انقراض هوبره و تله گذاری جهت زنده گیری در منطقه حفاظت شده سیرخون خواف برای پیشگیری از صید هوبره به منطقه مزبور رفتند و دچار حادثه شدند.

مرحوم عبدالاحد سربوزی از اهالی روستای حسین آباد کاریون بود و ۳۶ سال سن داشت و از وی پنج فرزند به یادگار مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha