• دوشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400092216887
  • خبرنگار : 50214

کاهش فوت و افزایش مصدومان ناشی از حوادث کار در یزد

کاهش فوت و افزایش مصدومان ناشی از حوادث کار در یزد

ایسنا/یزد حوادث ناشی از کار طی هشت ماهه نخست سال جاری منجر به فوت ۳۵ نفر در استان یزد شد.

بنا بر اعلام اداره کل پزشکی قانونی استان یزد، طی هشت ماهه نخست امسال ۳۵ نفر که همگی مرد بودند، در حوادث ناشی از کار جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل یعنی ۴۰ نفر فوتی، کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش بیشترین علت فوت حوادث کار، سقوط از ارتفاع به تعداد ۱۷ نفر و اصابت جسم سخت به تعداد هشت نفر بوده و بقیه موارد علت فوت مربوط به سوختگی و برق گرفتگی و موارد دیگر بوده است.

در همین مدت هشت ماهه، ۴۴۰ نفر نیز مصدوم ناشی از حوادث کار جهت معاینه به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۴۰۶ نفر مرد و ۳۴ زن گزارش شده که در مقایسه با مورد مشابه سال قبل که ۴۰۰ نفر بوده، افزایش نشان داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha