• یکشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۰ / ۲۳:۱۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400092822287
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان غربی:

مدیران باید در جهت حل مشکلات حرکت کنند

مدیران باید در جهت حل مشکلات حرکت کنند

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و لزوم توجه به پشتیبانی و رفع موانع تولید، گفت: تلاش حداکثری برای رفع مشکلات و مانع زدایی از حوزه تولید در دستور کار مدیران دستگاه های ذی ربط قرار گیرد.

محمدصادق معتمدیان امروز ۲۸ آذرماه در بازدید از دو واحد تولیدی در ارومیه و نوشین شهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب ( مدظله العالی) سال مانع زدایی و پشتیبانی است و حضور در جمع فعالان صنعت و تولید در همین راستا و برای شناسایی مشکلات و رفع آنها برنامه ریزی می شود. 

وی افزود: با بازدید از واحد های تولیدی و حضور در جمع تولیدگران به عنوان سرداران خط مقدم جبهه اقتصادی ضمن عرض خدا قوت به این عزیزان از نزدیک در جریان روند فعالیت های آنان قرار می گیریم. 

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به شرایط موجود و محدودیت های کرونایی، افزود: در حال حاضر که اقتصاد دنیا با مشکل مواجه شده و محدودیت های کرونایی بر اقتصاد جهان و کشورمان اثر گذاشته باید تلاش کنیم گوشه ای از مشکلات حوزه تولید را رفع کنیم. 

معتمدیان تاکید کرد: با همگرایی و تقویت آن بین بخش های مدیریتی باید زمینه ارتقای شاخص های تولید را فراهم کنیم.

وی با تاکید بر روند اجرای اقدامات در راستای قانون بیان کرد: نگاه مدیران باید حل مشکلات باشد و همه در همین راستا حرکت کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha