• چهارشنبه / ۱ دی ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400100100330
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول:

نبود اقدام جدی از سوی آستان قدس برای تکمیل کارخانه سیمان سمنگان

نبود اقدام جدی از سوی آستان قدس برای تکمیل کارخانه سیمان سمنگان

ایسنا/خراسان شمالی مدیر طرح و برنامه سازمان صمت خراسان شمالی گفت: پیگیری و اقدام جدی از سوی آستان قدس جهت تکمیل کارخانه سیمان سمنگان بعد از گذشت یک سال انجام نشده است.

مهیار مشایخی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه مدت زیادی است که پروژه سیمان سمنگان که قرار بر این بود تا واحد تولیدی سیمان توسط شرکت آستان قدس رضوی در شهرستان مانه سملقان اجرا شود، افزود: اما اجرای این پروژه چندین سال بود که توسط این شرکت مذکور متوقف شده است.

وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده از سوی مسئولان استانی، جلسه ای در استان با مسئولان شرکت استان قدس برگزار و آن ها پیشنهاد اجرای پرورش و فرآوری گیاهان دارویی را ارائه کردند.

مشایخی اظهارکرد: در ارتباط با اجرای پروژه کشت و فرآوری گیاهان دارویی مجوز لازم از سوی این سازمان نیز صادر شد اما پیگیری ها برای دریافت مجوز و شروع کار صورت نگرفت.

وی تصریح کرد: اما شرکت آستان قدس رضوی در نیمه دوم سال گذشته اعلام کرده است که تمایل دارد تا پروژه سیمان را دوباره ادامه دهد چراکه اجرای این پروژه صرفه اقتصادی دارد و از سوی دیگر برخی از زیرساخت ها نیز تامین شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یک سال از مکاتبه آستان قدس مبنی بر اینکه در صدد هستند تا طرح کارخانه سیمان را ادامه دهند گذشته ولی اقدام خاصی نشده و البته باید آن ها طرح توجیهی به روز شده را نیز ارائه دهند که هنوز این امر نیز انجام نشده است.

وی با بیان اینکه پروژه سیمان سمنگان در شهرستان مانه و سملقان ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: برای اجرای این پروژه ۱۰۲ هکتار زمین، ۱۸ معدن، چندین حلقه چاه و ۱۴ مگاوات برق بلوکه شده است.

شرکت آستان قدس پروژه سیمان سمنگان را تعیین تکلیف کند

سجادی رئیس نظام مهندسی معدن خراسان شمالی نیز چندی پیش در گفت و گو با ایسنا، گفت: شرکت آستان قدس پروژه سیمان سمنگان در شهرستان مانه و سملقان را تعیین تکلیف کند.

وی با اشاره به اینکه ساخت سیمان سمنگان از سال ۸۶ در این استان آغاز شده است، افزود: ساخت این پروژه بعد از ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی بنا به برخی از دلایل همچون اعلام اینکه ساخت واحد تولیدی سیمان صرفه اقتصادی ندارد و ... متوقف شد.

وی ادامه داد: حدود ۱۴ سال از آغاز ساخت این پروژه می گذرد اما همچنان این پروژه در شهرستان مانه و سملقان نیمه کاره رها شده است.

سجادی با بیان اینکه در ابتدای اجرای این پروژه حدود پنج معدن آهک و مارن برای این پروژه بلوکه شده است، تصریح کرد: مساحت این معادن به طور کلی حدود ۲۵ کیلومتر است و اگر آستان قدس قصد ادامه اجرای پروژه را ندارد حداقل معادن را آزاد کند تا مورد استفاده سایر بخش ها قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان راز و جرگلان تولید شن و ماسه ندارد که با آزادسازی این معادن می تواند واحدهای تولیدی شن و ماسه را در آن منطقه ایجاد کرد و این امر موجب می شود تا هزینه خرید مصالح ساختمانی برای مردم منطقه کمتر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha