• پنجشنبه / ۹ دی ۱۴۰۰ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1400100906655
  • خبرنگار : 71653

تمدید مهلت جایزه «کتاب تاریخ انقلاب اسلامی»

تمدید مهلت جایزه «کتاب تاریخ انقلاب اسلامی»

مهلت ارسال آثار به دومین جایزه «کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» تا سی‌ام دی‌ماه ۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، دومین جایزه «کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» با همکاری خانه کتاب و ادبیات ایران و پژوهشکده تاریخ معاصر و با هدف ارتقای فرهنگ و حافظه تاریخی جامعه اسلامی ایران، حفظ استقلال هویت فرهنگی، شناسایی و معرفی کتاب‌های برتر در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی(ریشه‌ها و پیامدها)، کمک به اعتلای سطح دانش تاریخی و فرهنگ مکتوب، مقابله با تحریف تاریخ انقلاب اسلامی و حمایت و تشویق مولفان و پدیدآورندگان متعهد و متخصص سراسر کشور در این حوزه در بهمن ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

بر اساس فراخوان این جایزه از ناشران، پدیدآورندگان، مترجمان و مصححان دعوت می‌شود با ثبت‌نام در تارنمای اینترنتی www.tarikhsal.ir کتاب یا کتاب‌های پیشنهادی خود را به دبیرخانه این جایزه ارسال کنند. 

کتاب‌هایی در دومین جایزه «کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» داوری می‌شوند که در بازه زمانی ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ منتشر شده و دارای برگه اعلام وصول باشند؛ کتاب‌ها نباید کمک‌درسی و عکس‌برداری شده باشند. همچنین تنها کتاب‌هایی در این جایزه داوری و ارزیابی می‌شوند که پدیدآورنده یا ناشر کتاب، کاربرگ ثبت‌نام را در تارنمای این جایزه تکمیل کرده و به همراه دو نسخه از کتاب به دبیرخانه ارسال کند. کتاب‌های دریافت‌شده در دبیرخانه باقی خواهند ماند. 

در این جایزه کتاب‌های تالیف، ترجمه و تصحیح در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی (ریشه‌ها و پیامدها) در موضوعات کلیات (دانشنامه‌های تخصصی، کتاب‌شناسی توصیفی تحلیلی و روزشمار)، خاطرات، زندگی‌نامه و شرح‌حال‌نویسی، مستندنگاری(سفرنامه‌نویسی، یادداشت‌های روزانه و عکس‌نوشت)، تحقیقات و پژوهش‌های تاریخی، تاریخ شفاهی و اسناد و پژوهش‌های اسنادی داوری و بررسی می‌شوند.

امسال بخش ویژه دومین جایزه «کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» نیز به مقالات تاریخی با رویکرد نقد دوران پهلوی که از سال ۱۳۹۸-۱۳۹۹ منتشر شده‌اند، اختصاص دارد.

مهلت ارسال اثر به دومین جایزه «کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۰ است. دبیرخانه این جایزه در تهران، الهیه، خیابان شهید فیاضی (فرشته)، نبش خیابان چناران، پژوهشکده تاریخ معاصر، پلاک ۱۵، کد پستی ۱۹۶۴۹۶۴۳۵۳ واقع است و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۲۶۰۸۶۹۰ تماس بگیرند.

انتهای‌ پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha