• چهارشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400102216124
  • خبرنگار : 50454

کشف محموله حشیش در چهارمحال و بختیاری

کشف محموله حشیش در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در عملیات ماموران انتظامی استان، ۱۹ کیلو و ۵۰۰ گرم حشیش در محور خانمیرزا به بروجن کشف شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس منوچهر امان اللهی، اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت سوداگران مرگ در تهیه و توزیع موادمخدر در چهارمحال و بختیاری، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان های لردگان و خانمیرزا  قرار گرفت.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: پس از اخذ مجوز قضایی و انجام تحقیقات، یک خودرو جک حامل موادمخدر در یک عملیات پلیسی شناسایی و در محور خانمیرزا به بروجن متوقف شد.

وی ادامه داد: در بازرسی از این خودرو ۱۹ کیلو و ۵۰۰ گرم حشیش که به طرز ماهرانه‌ای جاساز شده بود کشف و چهار قاچاقچی دستگیر شدند.

امان اللهی در پایان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی، خاطرنشان کرد: برخورد با توزیع کنندگان موادمخدر از برنامه‌های محوری پلیس چهارمحال و بختیاری در سال جاری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha