• جمعه / ۱ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400110100143
  • خبرنگار : 50286

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان:

تمامی راه‌های اصلی جنوب کرمان باز است/450 میلیارد تومان اعتبار لازم داریم

تمامی راه‌های اصلی جنوب کرمان باز است/450 میلیارد تومان اعتبار لازم داریم

ایسنا/کرمان سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان گفت: در حال حاضر تمامی راه‌های اصلی و فرعی در جنوب کرمان به غیر از ۹ محور فرعی که به علت طغیان رودخانه‌ها با توجه به وضعیت موجود اجازه هیچ‌گونه عملیات راهداری و ورود دستگاه‌های سنگین راهداری را نمی‌دهند، باز است. 

مجتبی محمودی از فعال بودن ۱۰ اکیپ در مناطق سیل زده جنوب کرمان خبر داد و گفت : در مناطق آسیب دیده ۵۵ دستگاه سنگین و۵۱ سبک در حال انجام عملیات راهداری است .

وی با بیان اینکه هر هفت شهرستان درگیر هستند افزود: در حال حاضر تمامی راه‌های اصلی و فرعی در جنوب کرمان غیر از ۹ محور فرعی که به علت طغیان رودخانه با توجه به وضعیت موجود اجازه هیچ گونه عملیات راهداری و ورود دستگاه‌های سنگین راهداری را نمی دهد باز هستند.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان گفت : تا کنون ۵۵ میلیارد تومان به جسم جاده، ابنیه فنی و سیل بند های حاشیه جاده در جنوب کرمان خسارت وارد شده است. 
وی اصلاح ورودی و خروجی پلها، اصلاح آب شستگی پل‌ها، ‌ترمیم ابنیه فنی و دریواسیون ها خسارت اصلی را از جمله اقدامات ابتدایی در حوزه راههای مناطق سیل زده عنوان کرد و گفت : خسارت اساسی به ۱۰۰ کیلو متر راه روستایی در این مناطق وارد شده است .
 محمودی به بیان اینکه محور ورودی شهر زهکلوت بعلت شدت سیلاب و تخریب ۲۰۰ متر از جاده در این محل ورودی در حال حاظر ارتباط و تردد از طریق راه کنار گذر انجام شده است افزود :  دستگاه‌ها و تیم‌های راهداری در حال حاضر در مسیر زهکلوت به دلگان در حال ترمیم آبنماهای آسیب دیده هستند.

در ادامه خداداد مقبلی معاون ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در این جلسه  هم در این جلسه گفت :
حدود دو هزار روستای کشور راهشان بر اثر سیل آسیب دیده و مسدود شده بود که الان فقط 12 روستا راه مسدود شده دارند.
وی با بیان اینکه دلیل مسدود بودن راه این 12 روستا جریان داشتن آب است که به محض فروکش کردن آب بلافاصله بازگشایی می‌شود گفت: حدود 48 آبنما خسارت دیده که 50 میلیارد تومان برای بازسازی و ترمیم آن اعتبار لازم است.
معاون ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه حدود 100 دستگاه پل نیز در راه‌های روستایی آسیب دیده و بعضاً کاملا تخریب شده افزود: 70 میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی آن لازم است.
وی با بیان اینکه حدود 300 متر پل‌سازی در راه‌های اصلی و روستایی باید انجام شود عنوان کرد: حدود 100 کیلومتر راه روستایی نیز بر اثر سیل و سیلاب دچار آبگرفتگی شدید شدند که باید ترمیم و آسفالت مجدد شود.
مقبلی با اشاره به اینکه عمده تخریب راه‌ها ناشی از آن است که بالادست رودخانه‌ها دست کاری شده و آب‌ها به یک سمت هدایت شدند گفت: حدود 30 میلیارد تومان اعتبار لازم است تا تنظیم بستر رودخانه‌ها انجام شود.
وی با بیان اینکه حدود 25 روز است که دستگاه‌ها و ماشین آلات سنگین راهداری در منطقه در حال فعالیت هستند که برخی از این دستگاه‌ها خراب شده و نیاز به تعمیر دارند افزود: حدود 140 پل نیاز به کف سازی داشته و اگر ترمیم نشوند در سیل بعدی قطعاً تخریب می‌شوند.
معاون ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه حدود 5 هزار تن آسفالت باید انجام شود تا راه‌ها در سیل بعدی تخریب نشود بیان کرد: مجموعا 450 میلیارد تومان اعتبار لازم داریم تا خسارات ایجاد شده ترمیم و بازسازی شود.
 به گزارش ایسنا در این نشست روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستانهای جنوبی استان کرمان از مشکلات حوزه کاری خود گزارشی ارائه کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha