• شنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400110906233
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

قطعی سیستم‌های اسکله مسافری شهید ذاکری قشم حل شد

قطعی سیستم‌های اسکله مسافری شهید ذاکری قشم حل شد

ایسنا/هرمزگان مدیر اسکله شهید ذاکری قشم از حل شدن مشکل قطعی سیستم‌های این اسکله که از جمعه شب اتفاق افتاده بود، خبر داد.

ایرانمنش، صبح امروز (۹ بهمن‌ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مشکل قطعی سیستم‌های این اسکله که از جمعه شب اتفاق افتاده بود، حل شد.

وی با اشاره به اینکه اختلال دیشب و صبح امروز به علت بروز رسانی سیستم‌ها بوده و اکنون مشکل رفع شده است، تصریح کرد: از چند روز پیش نرخ‌های جدید فروش بلیت به جزایر اعمال شده که هزینه این بلیت از بندرعباس برای شهروندان قشم ۳۲۵۰۰ و برای مسافران و گردشگران ۶۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.

به گزارش ایسنا؛ سیستم‌های صدور بلیت در بندر مسافری شهید ذاکری از شب گذشته دچار اختلال و قطعی و این مسئله موجب انتظار و سرگردانی مسافران و گردشگران در بندر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha