• شنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400110906426
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی:

فرهنگ ناب دوران دفاع مقدس باید به نسل جوان انتقال یابد

فرهنگ ناب دوران دفاع مقدس باید به نسل جوان انتقال یابد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: فرهنگ ناب دوران دفاع مقدس و رشادت و جانفشانی‌های رزمندگان اسلام در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی باید به نسل جوان جامعه انتقال پیدا کند.

عزیز جوانپور روز شنبه، نهم بهمن ماه در همایش اساتید علوم و معارف اسلامی آذربایجان شرقی اظهار کرد: اگر توصیه‌ها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب، راهیان نور و یادواره‌ی شهدا نبود فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت از بین می‌رفت و نمی‌توانستیم آن را به نسل جدید منتقل کنیم و همچنین شاهد جریان مقاومت باشیم.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: باید به دفاع مقدس ارزش بالایی قائل شویم و این گنج را بزرگ دانسته و جایگاه کار و منزلت خود را در این زمینه بدانیم و از هر فرصتی برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جدید استفاده کنیم.

وی افزود: اساتید و پیشکسوتان در دانشگاه‌ها توفیق دارند که دفاع مقدس، ارزش‌ها و آثار آن را به نسل جوان منتقل کرده و نقش ویژه‌ای در این زمینه ایفا کنند.

جوانپور همچنین بیان کرد: این اقدامات باید تداوم یابد و بر اساس نیازهای امروز جوانان، ارزش‌های دفاع مقدس منتقل شود چراکه عزت و اقتدار ما در منطقه در سایه‌ی فرهنگ ایثار و شهادت بوده و خواهد بود.

وی در پایان تاکید کرد: امروز هجمه‌های بسیاری در زمینه‌ی دفاع مقدس در فضای مجازی وجود دارد، بنابراین مسئولان مربوطه باید تلاش کنند تا شبهات وارده را اصلاح کنند تا دشمنان نتوانند دفاع مقدس را زیرسوال ببرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha