• چهارشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400112015553
  • خبرنگار : 50175

استاندار لرستان:

ارتش برخاسته از نظام اسلامی، نقطه اتکاء ملت و رکن استقلال کشور است

ارتش برخاسته از نظام اسلامی، نقطه اتکاء ملت و رکن استقلال کشور است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: امروز ارتش برخاسته از نظام اسلامی، نقطه اتکاء ملت و رکن استقلال کشور است.

فرهاد زیویار در نشست فرماندهان ارشد نظامی آجا در لرستان که به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر و روز نیروی هوایی برگزار شد، با تبریک ایام‌الله دهه فجر و گرامی داشت روز نیروی هوایی به‌عنوان بخش مهمی از ارتش جمهوری اسلامی ایران به گوشه‌ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای زیادی داشته از جمله می‌توان به استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران و ایجاد ساختار و تشکیل نهادهای جدید به پشتوانه همین انقلاب اشاره کرد.

وی به تأسیس نهاد سپاه پاسداران، بسیج سازندگی، کمیته امداد نهضت سوادآموزی و دیگر نهادها که منبعث از انقلاب اسلامی بودند اشاره کرد و افزود: تاریخ ایران فراز و نشیب زیادی را به خود دیده و به یمن رهبری انقلاب اسلامی نواقصی که در ساختار سیاسی آن زمان وجود داشته و بنا بر ضرورت لازم بود تغییراتی در ساختار آن ایجاد شود، انجام پذیرفت.

استاندار لرستان با اشاره به سابقه تشکیل دولت ملی در ایران، تصریح کرد: نظام‌های سیاسی مختلف در طول ۴۰۰/۵۰۰ سال اخیر تا زمانی که منتهی به جمهوری اسلامی ایران شدند گذرگاه‌های سختی را در طول تاریخ طی کردند.

زیویار با بیان سیر تحولات ارتش و نیروهای نظامی ایران در طول تاریخ معاصر و دوره‌های گذشته، خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح در طول تاریخ همواره تحت عناوین مختلف به‌منظور حفاظت از استقلال کشور وجود داشته‌اند که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران یکی از دستاوردهای مهم انقلاب متحول شدن ارتش بود.

وی اضافه کرد: در جریان انقلاب ارتشی که به‌ظاهر بنا بود فدایی سلطنت باشد به ملت پیوست و باطن خود را در اختیار رهبری دینی قرارداد آن‌هم رهبری که از بطن مردم برخاسته بود که نیروی هوایی به ملت پیوست و ارتش نیز با شعار فدای ملت و در جایگاه واقعی خود قرار گرفت و پس از انقلاب هم در جریان هشت سال دفاع مقدس شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرد.

استاندار لرستان ادامه داد: امروز ارتش برخاسته از نظام اسلامی و نقطه اتکاء ملت، رکن استقلال و صیانت کننده مرزها و حافظ چهارچوبه سرزمینی کشور و فراتر از آن از منافع ملی دفاع می‌کند.

زیویار اظهار کرد: در دهه مبارکه فجر ۱۳۵۷ حتماً اراده الهی پشت سر این انقلاب بوده که رهبر آن با دست‌خالی و با قدرت و اراده مردم به نتیجه رسید و توانست یک رژیم تا دندان مسلح را سرنگون کند.

وی تصریح کرد: دشمن از آرمان‌های انقلاب می‌ترسد، زیرا ملت ایران اراده دارد و پشت سر این اراده ایمان است و پشتیبان آن اراده الهی است و به یمن اراده الهی امروز کسی نمی‌تواند دست از پا خطا کند و بخواهد در مقابل این نظام بایستد.

استاندار لرستان ضمن تبریک این ایام ا. به فرماندهی و پرسنل جان برکف ا. ج.ا ابراز امیدواری کرد همواره در مسیر حفاظت از انقلاب اسلامی موفق و پیروز باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha