• چهارشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۲:۱۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400112016293
  • خبرنگار : 50175

رئیس سازمان امور عشایر کشور:

۱۰۰ میلیارد تومان به ساخت راه و تأمین آب آشامیدنی مناطق عشایری لرستان اختصاص می‌یابد

۱۰۰ میلیارد تومان به ساخت راه و تأمین آب آشامیدنی مناطق عشایری لرستان اختصاص می‌یابد

ایسنا/لرستان رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: ۵۰ میلیارد تومان برای بهسازی راه و تأمین آب آشامیدنی عشایر لرستان در سفر رئیس‌جمهور به این استان مصوب شده که این رقم در بودجه سال ۱۴۰۱ به ۲ برابر افزایش می‌یابد.

عباس پاپی زاده در حاشیه دیدار با عشایر لرستان که امروز ۲۰ بهمن‌ماه صورت گرفت، اظهار کرد: در سفر ۱۹ آذر رئیس‌جمهور و هیئت دولت به لرستان ۳۰ میلیارد تومان برای جاده و ۲۰ میلیارد تومان برای آبرسانی مناطق عشایری استان لحاظ شده که با توجه به تأکید دولت بر تأمین زیرساخت‌های مناطق عشایری، این رقم ۲ برابر می‌شود و سال آینده ۱۰۰ میلیارد تومان در بودجه استان برای این زیرساخت‌ها تخصیص می‌یابد.

وی تصریح کرد: با وجود نقش ارزشمند عشایر در اقتصاد، امنیت و حفظ هویت ایرانی اسلامی اما این قشر همچنان درگیر مشکلات و محرومیت‌هایی هستند که ما کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئول هستیم و باید پاسخگوی آن‌ها باشیم.

رئیس سازمان امور عشایر کشور خاطرنشان کرد: عشایر بیش از ۱۰ هزار شهید را در انقلاب و جنگ تحمیلی تقدیم نظام کردند و امروز نیز فرزندان آن‌ها در دفاع از حریم ولایت، اهل‌بیت (ع) و ارزش‌های اسلامی نقش بی‌بدیلی ایفا می‌کنند.

پاپی زاده اضافه کرد: علاوه بر این، امروز همه اقتصاددانان به این اتفاق‌نظر رسیده‌اند که تولید با ایجاد اشتغال، ثروت و تسهیل در دسترسی به کالا می‌تواند مشکلات را برطرف کند که عشایر نقش اساسی در این حوزه دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha