• یکشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400112418826

مسئول دفتر نمایندگی رهبری در پیام نور فارس:

جهاد تبیین فریضه‌ای قطعی و فوری است

جهاد تبیین فریضه‌ای قطعی و فوری است

ایسنا/فارس مسئول دفتر نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور استان فارس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان، "جهاد تبیین" را فریضه‌ای قطعی و فوری دانست و گفت: در این زمینه هم باید دفاع و هم در صورت حمله دشمن، تهاجمی رفتار کنیم.

حجت‌الاسلام حافظ ثابت یکشنبه ۲۴ بهمن در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برای دفاع از جریان حق نیاز به جهاد سخت داریم، گفت: این جهاد سخت در عرصه‌های اقتصادی، دفاعی، مبارزاتی و سیاسی است که هر کدام لوازم و سختی‌های خود را دارد.

ثابت خاطرنشان کرد: در عرصه‌ نرم نیز و عرصه‌ای که متوجه باور، اراده، اعتماد و امید مردم است، مبارزه شکل پیچیده‌تری پیدا می‌کند و دفاع و مواجهه باید در قالب جدیدی اتفاق بیفتد.

او با بیان اینکه عمده‌ شکست‌های جبهه حق در طول تاریخ از ناحیه‌ جبهه‌ فکری، محتوایی و اندیشه‌ای و در واقع آسیب‌خوردن به اراده‌های اهل حق بوده است، عنوان کرد: جهاد تبیین در دو وجه ضرورت می‌یابد؛ یکی بر اساس معنای خاص جهاد یعنی تقابل و مبارزه با دشمن و دیگری برحسب معنای عام آن، یعنی جهاد برای تبیین حقیقت برای ذات حقیقت که مصداق اتم آن همان انسان کامل و امام عدل (عج) است.

ثابت با تاکید مجدد بر این نکته که موضوع «جهاد تبیین» یکی از عرصه‌های مهم مبارزه‌ دائمی جریان حق و باطل است، گفت: ممکن است در هر جامعه‌، جریانات معارض و مخالف وجود داشته باشد. به عنوان مثال؛ انقلاب اسلامی و حرکت بزرگ ملت ایران برای رسیدن به آن آرمان‌های بلند انقلاب هم مصون از این اتفاقات نبوده است؛ اتفاقات بزرگی مثل ترورها، تجزیه‌طلبی‌ها، جنگ تحمیلی و انواع تحریم‌ها که در تاریخ انقلاب رخ‌داده است.

مسئول دفتر نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور فارس همچنین خواستار ورد جدی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در باب جهاد تبیین شد و گفت: البته میدان دار اصلی اجرای این فریضه، جوانان هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha