• دوشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۷:۵۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400120200947
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرمانده انتظامی شهرستان:

۸۱ دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز در بستان آباد کشف شد

۸۱ دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز در بستان آباد کشف شد

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی بستان آباد از کشف ۸۱ دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز به ارزش هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خبر داد.

سرهنگ محمدعلی نایب زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج رمز ارز غیر مجاز دریکی از روستاهای این شهرستان و در کارخانه‌ی تولید یونولیت، موضوع بلافاصله در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت. 

وی افزود: ماموران طی هماهنگی با مرجع قضایی در محل اعلامی حاضر شدند و در بازرسی از سوله مورد نظر، ۸۱ دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز که از برق شهری به صورت غیرمجاز استفاده می‌کردند را کشف کردند.

فرمانده انتظامی بستان آباد با اشاره به اینکه ارزش ریالی این دستگاه‌ها توسط کارشناسان هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، گفت: در این عملیات دو متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی، سرهنگ نایب زاده در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان و به کارگیری حداکثری امکانات خود با پدیده شوم قاچاق مبارزه خواهد کرد و شهروندان می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در این زمینه با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha