• دوشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۷:۴۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400121612863
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

تثبیت مالکیت ۵۸۲ هزار هکتار از اراضی ملی در شاهین‌شهر و میمه

تثبیت مالکیت ۵۸۲ هزار هکتار از اراضی ملی در شاهین‌شهر و میمه

ایسنا/اصفهان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهین‌شهر و میمه از تثبیت مالکیت دولت در ۵۸۲ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان در دو بخش مرکزی و میمه، خبر داد.

مهدی اکبری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه که بر مبنای کاداستر تمام دستگاه‌های دولتی موظف‌اند پس از معرفی املاک خود به اداره ثبت اسناد و املاک کشور، سند ملک خود را به نام دستگاه مربوطه اخذ کنند، اظهار کرد: روند اجرای کاداستر اراضی ملی با شناسایی، تصرف و تثبیت مالکیت به نام دولت است که در راستای مبارزه با زمین‌خواری اجرا می‌شود.

وی ضرورت کاداستر را در تشخیص مرز اراضی ملی و دولتی از مستثنیات اشخاص حقیقی و حقوقی برشمرد و افزود: دو محور مواصلاتی اصفهان به تهران در اطراف شاهین‌شهر و میمه زمینه برای تخلف را فراهم کرده است، اما با تثبیت مالکیت دولت در ۵۸۲ هزار هکتار از اراضی ملی این شهرستان در دو بخش مرکزی و میمه متخلفان، زمین‌خواران و سودجویان شناسایی و مورد پیگرد قضایی قرار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha