• شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400122116729
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

هفت منزل مسکونی در پارسیان طعمه حریق شد

هفت منزل مسکونی در پارسیان طعمه حریق شد
عکس تزیینی است

ایسنا/هرمزگان شهردار شهر دشتی شهرستان پارسیان گفت: هفت منزل مسکونی در شهر دشتی شهرستان پارسیان به دلیل نگهداری مخزن گازوئیل دچار آتش سوزی شد.

عبدالرحمان غواص ظهر امروز (۲۱ اسفندماه) در تشریح این خبر، افزود: این آتش سوزی ساعت ۱۱:۳۰ امروز به دلیل آتش سوزی سه ماشین سایپا حامل مخزن گازوییل در منزل مسکونی بود که باعث انتقال آتش به هفت منزل مسکونی مجاور شد.

وی با اشاره به حضور به موقع نیروهای آتش نشانی در ساعات اولیه، عنوان کرد: این آتش سوزی تلفات جانی به همراه نداشت و علت و میزان خسارت آن در دست بررسی است.

غواص در پایان خاطرنشان کرد: مخازن مربوط به مالک جایگاه پمپ بنزین شهر دشتی بود که تاکنون هشدارهایی مبنی بر عدم نگهداری گازوئیل در منزل به وی داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha