• یکشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۶
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400122217692

تحقق ۷۰ درصدی تعهد اشتغال در البرز

تحقق ۷۰ درصدی تعهد اشتغال در البرز

ایسنا/البرز  مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز گفت: در سال ۱۴۰۰‌ بیش از ۷۰ درصد تعهد دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استان در زمینه ایجاد اشتغال تحقق یافته است.

به گزارش ایسنا، عبدالله دارایی در حاشیه چهارمین کارگروه اشتغال استان که روز یکشنبه ۲۲ اسفند در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ با توجه به سهمیه دستگاه‌های اجرایی هدفگذاری برای ایجاد  بیش از ۵۰ هزار شغل انجام شده است. این اشتغال با توجه به سهم هر یک از دستگاه‌های اجرایی در بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است.

به گفته وی در سال ۱۴۰۰‌ بیش از ۷۰ درصد تعهد دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استان در زمینه ایجاد اشتغال تحقق یافته و در سامانه اشتغال ثبت شده است. وی ادامه داد: از تمام دستگاه‌ها خواسته‌ایم میزان اشتغالزایی خود را در سامانه رصد ثبت کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز گفت: اکنون نرخ بیکاری استان در استان ۸.۳ درصد است اما مد نظر داریم که این رقم را در سال ۱۴۰۱ به هفت درصد برسانیم.

وی افزود: همچنین مقرر است تا مجموعه‌های مختلفی چون دانش‌بنیان‌ها، نخبگان، انجمن‌ها، کار آفرینان و دانشگاهیان نشست‌هایی برای ایجاد کارگروه‌ها و تیم‌های مشاغل خرد و خانگی همکاری کنند. از طرفی از دستگاه‌های مختلف می‌خواهیم در زمینه ایجاد نمایشگاه‌های فصلی، مقطعی و دائمی با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همکاری کنند.

دارایی همچنین پیشنهاد کرد شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها در نامگذاری برخی از میدان‌های شهر به نام کارآفرین‌ها همکاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha