• سه‌شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401012312865
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

زنگ خطر مهاجرت پزشکان از خراسان جنوبی به صدا درآمد

زنگ خطر مهاجرت پزشکان از خراسان جنوبی به صدا درآمد

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، نسبت به مهاجرت پزشکان هشدار و ادامه داد: بحث خروج نیروهای تخصصی و جامعه پزشکی از کشور بسیار جدی و واقعیت است و این ما را با مشکل مواجه کرده است.

سید محمد موسوی میرزایی، امروز سه شنبه ۲۳ فروردین در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: ما رسالت خود را فراموش نکردیم و با تمام توان در مسیر حرکت خواهیم کرد و کمک می کنیم که بیشترین حمایت عملی را برای تولید دانش بنیان داشته باشیم و فرمان رهبر معظم انقلاب بر زمین نماند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند یکی از مجموعه های بزرگ اجرایی در استان خراسان جنوبی است و رسالت ما پاسداشت و نگهداری نعمت سلامتی برای مردم است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به کمبود نیروی انسانی در استان، بیان کرد: ۱۸ پزشک متخصص ما به خاطر جا به جایی‌ها از خراسان جنوبی خارج شدند که با وزارت بهداشت و استانداری صحبت کردیم و این موضوع حل نشده است.

موسوی میرزایی نسبت به مهاجرت پزشکان هشدار و ادامه داد: بحث خروج نیروهای تخصصی و جامعه پزشکی از کشور بسیار جدی و واقعیت است و این ما را با مشکل مواجه کرده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند نیز گفت: خراسان جنوبی در شرایط مرزی و خشکسالی که قرار دارد نباید به سبب کمبودها از سوی خودی‌ها آسیب ببیند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی افزود: در مورد نقل و انتقال نیروی انسانی که کمبودهایی ایجاد شده، مربوط به عوارض و لوازمی است که باید درخصوص آن راهکار پیدا کنید و ما هم حمایت می‌کنیم.

وی گفت: جامعه پزشکان چند وظیفه یا جایگاه مهم دارند که یکی از آنها علم بوده و سهم عظیمی از علم بشری برعهده شما است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: علم پزشکان همراه با آیات است به این معنا که اگر شخص اهلیت داشته باشد، عرفان نصیب او می‌شود هم در شناخت اعضا و انواع مسائل پیچیده بدن انسان و از آن سو در نوع دارو که همه اینها نشانه دارد.

وی افزود: بخش دیگر مسئولیت اجرایی در مدیریت این نیاز جامعه که اجتناب‌ ناپذیر است و همانطور که اشاره کردید مریض ناچار است برای معالجه به پزشک مراجعه کند یا به تعبیری پناه ببرد لذا نیاز مهمی از جامعه مربوط به بهداشت و سلامت است که مدیریت درست یا نادرست آن لوازمی دارد و در مدیریت جامعه جایگاه مهمی است.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی اخلاق پزشکی را بسیار مهم خواند و گفت: وقتی فرد بیمار به پزشک مراجعه می‌کند، بین زندگی و مرگ قرار دارد و از سویی ممکن است در شرایط اقتصادی سخت باشد یا از نظر شخصیتی نوع برخورد با او بسیار مهم است.

وی بیان کرد: گاهی شرایط زندگی افراد به گونه‌ای است که بیماری برایش نگرانی نبوده اما بدتر از بیماری هزینه‌ای است که روی دست فرد گذاشته می‌شود لذا اخلاق پزشکی امر مهمی بوده که در همه دوران‌ها مطرح است، بیمار فردی ضعیف بوده و تحمل آن برای پزشک یک مجاهدت است.

امام جمعه بیرجند افزود: حلم و برخورد صحیح که بخشی از علاج بیماری‌ها به‌ویژه در بیماری‌های روانی به امید دادن بستگی دارد و به طور قطع در پزشکی مکتبی همه اینها رعایت می‌شود.

وی گفت: در رعایت مسائل اقتصادی بارها مسؤولان رده بالا به عنوان یک ایده گفته‌اند به جایی برسیم که مریض دردش فقط بیماریش باشد و تحمیل‌ مسائل مالی در شرایط سخت اقتصادی از دوش او برداشته شود اما گاهی فرد بیماری خود را به سبب این مشکل فراموش می‌کند.

عبادی به جایگاه شخصیتی و کمالات برخی پزشکان در رسیدن به قرب الهی اشاره کرد و افزود: پزشکان گاهی به مناطق روستایی و محروم اعزام می‌شوند که این کار بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نحوه برخوردها می‌تواند تأثیر بسزایی در درمان بیماران داشته باشد گفت: کار علمی کردن به تبع تمامی لوازم خود را می‌طلبد و کار اجرایی کردن همه لوازم آن به همراه بوده و این شیوه عرفانی و عشق الهی که یک نیازمند در بخش تندرستی به آن نیاز داشته، از آن مسائل جدا است و اگر دیگر مسائل قانون و شیوه دارد ولی این امری انتخابی بوده که شخص انجام می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha