• پنجشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۷:۴۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401012514779
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

صدور دو هشدار سطح زرد هواشناسی در سیستان و بلوچستان

صدور دو هشدار سطح زرد هواشناسی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان پیش بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان سبب شده تا اداره کل هواشناسی این استان دو اخطاریه جوی صادر کند.

به گزارش ایسنا- معاون اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای هفته آینده وزش باد در استان پدیده غالب جوی خواهد بود.

محمود دیانتی با اشاره به اینکه از ظهر روز شنبه بیست و هفت فروردین تا اواخر وقت دوشنبه وزش باد در سواحل سبب افزایش ارتفاع موج تا یک و نیم متر هم خواهد شد، گفت: سرعت وزش بادی تا بیشینه 55 کیلومتر بر ساعت سبب مواج شدن دریا و یا احتمالا وقوع پدیده گردوخاک در سواحل جنوبی استان خواهد شد.

وی احتمال آسیب به شناورهای سبک و تورهای صیادی را دور از انتظار ندانست و ادامه داد: در این مدت از شنا در سواحل پرهیز شود.

معاون اداره کل هواشناسی همچنین از وزش باد شدید و نسبتا شدید در هفته آینده و از روز شنبه در مناطق شمالی و جنوبی استان، برای روز یکشنبه در زاهدان و مناطق مرکزی و دوشنبه در شهرستان های استان خبر داد.

دیانتی گفت:وزش این باد سبب خیزش گردوخاک، کاهش دید افقی و کیفیت هوا خواهد شد.

به پیشنهاد این مقام مسئول  کوهنوردان از صعود به ارتفاعات در مدت یاد شده خودداری کنند.

وی احتمال برخورد صاعقه و جاری شدن رواناب در روز یکشنبه را نیز دور از انتظار ندانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha