• چهارشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۱:۴۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401020703718
  • منبع : نمایندگی ایلام

معاون استاندار ایلام:

وزارت نیرو در تامین زیرساخت های اربعین در مرز مهران به تعهدات خود عمل کند

وزارت نیرو در تامین زیرساخت های اربعین در مرز مهران به تعهدات خود عمل کند

ایسنا/ایلام معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: وزارت نیرو بیشترین اعتبار را در بحث زیرساخت‌های اربعین دریافت کرده و باید تعهدات خود را به سرعت انجام دهد.

مهندس «سعید هژبری» در نشست کمیته زیر ساخت اربعین بر لزوم اجرای تصفیه خانه فاضلاب، پست برق و لاین دوم تونل ایلام به مهران تا اربعین تاکید کرد و گفت: مسیر ایلام به مهران به جز یکی از پل های این مسیر باید تا اربعین قابل استفاده باشد.

وی با تاکید بر بهره‌برداری از تصفیه خانه فاضلاب مهران افزود: وزارت نیرو بیشترین اعتبار را در بحث زیرساخت‌های اربعین دریافت کرده است و می بایست تعهدات خود را به سرعت انجام دهد.

رییس کمیته زیر ساخت اربعین تاکید کرد: در بحث برق شهر مهران و پایانه مرزی مهران با تکمیل پست برق مهران مشکلی در این خصوص نخواهیم داشت که البته باید این پروژه نیز به اربعین امسال برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha