• شنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401023120775
  • خبرنگار : 50037

تولید سالانه ۶۰۰۰ تن سیرترشی در قطب ترشیجات کشور

تولید سالانه ۶۰۰۰ تن سیرترشی در قطب ترشیجات کشور

ایسنا/همدان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه این استان قطب شوری و ترشیجات کشور به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۹۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی شوری و ترشیجات در سطح استان فعالیت دارند که بیشترین پراکنش این صنایع تبدیلی در شهرستان های بهار و ملایر است.

حسن محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: برخی از این واحدهای صنعتی ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان برای واحد خود سرمایه‌گذاری کرده اند و در حال حاضر برای طرح توسعه یکی از واحدها ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی از این واحدها بیش از ۴۶ نوع محصول در حال تولید بوده که فرآوری سیر یکی از محصولات تولیدی است، اضافه کرد: سالیانه ۶۰۰۰ تن سیر استان به صورت ترشی سیر و به صورت سیر سفید و مروارید فرآوری‌ و بیشتر به عراق و اقلیم کردستان صادر می‌شود.

۳ واحد سردخانه سیر در استان در دست احداث است

محمدی از در دست احداث بودن سه واحد سردخانه سیر با ظرفیت ۱۰ هزار تن در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: هر یک از واحدهای فوق در حال حاضر دارای دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده که از این سه واحد یک واحد در مریانج و دو واحد در شهرستان بهار مستقر است.

وی با اشاره به سه واحد صنایع تبدیلی دارای پروانه فرآوری سیر به صورت مستقیم در استان همدان گفت: شرکت گراندیس و شرکت خوش طعم الوند در شهرستان بهار و یک واحد نیمه فعال تولید سیر سیاه در ناحیه صنعتی سامن ملایر سه واحد موجود در فرآوری سیر استان با پروانه بهره برداری مستقیم سیر به شمار می‌روند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha