• سه‌شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۹:۳۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401062921602
  • خبرنگار : 50176

استاندار لرستان:

حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال نقش مهمی در کاهش جرائم مربوط به مواد مخدر دارد

حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال نقش مهمی در کاهش جرائم مربوط به مواد مخدر دارد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال نقش مهمی در کاهش جرائم مربوط به مواد مخدر دارد.

فرهاد زیویار در حاشیه جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی استان بر ایجاد زمینه کاهش جرائم مرتبط با حوزه مواد مخدر تاکید کرد.

وی با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی گفت: رفع معضل اعتیاد و جرائم حوزه مواد مخدر نیازمند همکاری همه جانبه در ارائه برنامه‌ها، همفکری، هم افزایی و اجرایی کردن اقدامات است.

زیویار اظهار کرد: اعتیاد و درگیری با مواد مخدر یک معضل اجتماعی است که به نوعی همه اقشار جامعه را در بر می‌گیرد از این رو لازم است برای مبارزه با آن چاره اندیشی و برنامه های جامع و مدون که قابلیت اجرایی شدن داشته باشد در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی فعال در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر ملزم به شناخت و بررسی شرایط استان و ارائه راهکار های مناسب در این رابطه هستند.

استاندار لرستان یادآور شد: حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال نقش مهمی در کاهش جرائم مربوط به مواد مخدر دارد از این رو لازم است در برنامه‌ریزی‌ها، این موضوع به خوبی دیده شود.

زیویار افزود: ایجاد کمپ‌های ماده ۱۵ فعال در حوزه ترک اعتیاد و کارگاه‌های حرفه‌آموزی از دیگر پیشنهادات خوب مطرح شده در این جلسه بود که لازم است شرایط حضور بخش خصوصی برای دایر کردن این مراکز در سطح استان فراهم شود.

وی ادامه داد: در جلسه امروز مقرر شد برای کمک به معتادین متجاهر که به کمپ‌های ترک اعتیاد مراجعه می‌کنند، پس از طی دوران بیماری و بهبود نهایی اسناد هویتی آنها از طریق دستگاه‌های اجرایی ذیربط صادر و در اختیار قرار گیرد.

استاندار لرستان همچنین گفت: به منظور تضمین و کمک به آینده شغلی افراد بهبود یافته تدابیری اندیشیده شده تا پس از حرفه‌آموزی و کسب مجوزهای شغلی لازم، تسهیلات تا سقف یکصد میلیون تومان در اختیار این آنها قرار گیرد.

زیویار در پایان خاطرنشان کرد: اعتیاد به عنوان بیماری و فرد درگیر آن با نگاه یک بیمار در جامعه دیده می‌شود و لازم است همه اقشار جامعه بواسطه درگیر بودن با این معضل، نسبت به آن احساس مسئولیت داشته باشند تا بتوان شرایط جامعه را در این خصوص بهبود بخشید. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha