• چهارشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401070602249
  • منبع : نمایندگی گیلان

مدیر جهاد کشاورزی رشت:

تعطیلی خودسرانه نانوایی های رشت کم شده است

تعطیلی خودسرانه نانوایی های رشت کم شده است

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت با بیان اینکه خوشبختانه تعطیلی های خود سرانه نانوایی های شهرستان نیز کم شده است، گفت: با جلوگیری از تعطیلی های خودسرانه، صف نانوایی و مدت زمان گرفتن نان برای مردم نیز کم شده است.

مسعود اسدی پرور در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه نان دارای جایگاه مهمی در بین خوراک مردم  محسوب می شود و می توان گفت یکی از خریدهای همیشگی و روزانه هر خانواده است، اظهار کرد: به همین دلیل با نظارت های مستمر پیگیری می شود از بروز تخلفاتی نظیر پخت نان هایی بدون  مرغوبیت لازم جلوگیری شود.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع اقداماتی انجام شده است تا در خصوص تهیه نان و سلامت آن نظارت ها انجام شود تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

اسدی پرور ادامه داد: اخیرا شاهد هستیم که در شهرستان رشت کیفیت نان ارتقاء پیدا کرده است و نانوایان برای پخت نان بهتر باهم رقابت می کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت با اشاره به اینکه خوشبختانه تعطیلی های خود سرانه نانوایی های شهرستان نیز کم شده است، یادآور شد: با جلوگیری از تعطیلی های خودسرانه، صف نانوایی و مدت زمان گرفتن نان برای مردم نیز کم شده است.

وی تصریح کرد: با تشدید بازرسی هایی که صورت گرفته است، تعداد نانوایی هایی بدون تخلف نیز رو به ازدیاد است و حتی شاهد افزایش رقابت بین نانوایی ها در این خصوص هستیم.

اسدی پرور در خصوص وضعیت فروش آردهای خارج از شبکه در رشت ادامه داد: با اعمال شیوه جدید فروش نان و امکان خرید نان صرفا با کارت بانکی تخلف گرانفروشی آرد کاهش یافته است.  

وی گفت: به کمک بانک عامل مجری این طرح رصد می کنیم که کدام نانوایی در چه زمانی واحد خود را تعطیل کرده است تا در صورت بروز تخلف برخورد قانونی انجام شود.

مدیر جهاد کشاروزی رشت با اشاره به اینکه در شهرستان رشت ۱۳۰ واحد نانوایی وجود دارد، گفت: اغلب نانوایی های رشت بربری پخت می کنند و این نان بیش از دیگر انواع نان مورد استقبال خریداران است.

به گزارش ایسنا، نان فقط یک غذای سیرکننده نیست؛ منبعی است از کربوهیدرات، فیبر، روغن، املاح و برخی ویتامین‌ها؛ یعنی بخش زیادی از آنچه بدن ما برای سوخت‌وساز نیاز دارد، در نان به چشم می‌خورد. نان انواع مختلفی دارد و بسته به شیوه پخت و موادی که در پخت آن به‌کار رفته، می‌تواند ارزش بیشتر یا کمتری داشته باشد.

 آموزش کارگران نانوائی‌ها، نظارت و کنترل مداوم بهداشتی، دقت و مراقبت در تهیه مواد اولیه مرغوب، انجام تحقیقات کاربردی مستمر برای بالا بردن کیفیت نان، آموزش مصرف کنندگان نسبت به نحوه نگهداری نان از جمله اقداماتی است که می‌تواند در جهت اصلاح امور مؤثر باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha