سیدهندا موسوی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با تغذیه دانشآموزان، اظهار کرد: دانشآموزان باید هر ۴ تا ۶ ساعت برای نگه داشتن غلظت قند خون در حد طبیعی غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند.
وی با اشاره به اینکه دانشآموزان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میانوعده هم نیاز دارند که ارزش غذایی میانوعدهها بسیار حائز اهمیت است، افزود: تنقلات دارای ارزش غذایی کم مثل چیپس و غلات حجیم شده نمیتواند نیازهای دانشآموزان را تامین کند، بلکه موادی دارای ارزش غذایی است که از گروه اصلی غذایی اعم از نان و غلات، سبزیجات و میوهها، گوشت و حبوبات و شیر و لبنیات تهیه شده باشد.
این مسئول در رابطه با نیاز دانشآموزان به مواد مغذی، تصریح کرد: اشتهای دانشآموزان و نیاز به مواد مغذی در رشد آنها منعکس میشود و دانشآموزانی که دائما گرسنه هستند و خوب تغذیه نمیشوند، به تاخیر رشد، کموزنی، لاغری و کوتاهی قد دچار میشوند.
متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با بیان اینکه مصرف گروه شیر و لبنیات در سنین دانشآموزی برای رشد و استحکام دندانها و استخوانها ضروری است، گفت: دانشآموزان در این سنین تمایلی به مصرف سبزیجات تازه همراه با غذا ندارند، بنابراین بهتر است والدین سبزیجات خام مثل هویج، گوجهفرنگی، کاهو، سبزیجات پخته مثل لبو و کدو حلوایی را به عنوان میانوعده مثلاً در هنگام تماشای تلویزیون به کودکان بدهند.
موسوی با اشاره به نقش مهم پایگاه تغذیه سالم مدارس، خاطرنشان کرد: مسئولان مدرسه باید در زمینه عرضه مواد غذایی در پایگاه تغذیه سالم مدرسه، فعالانه برخورد کرده و از عرضه موادی که ارزش غذایی ندارد، جلوگیری کنند.
انتهای پیام
نظرات