• دوشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401080905855
  • خبرنگار : 50177

دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد خبر داد:

کشف ۲۸ قبضه سلاح جنگی توسط سربازان امام زمان (عج) در لرستان

کشف ۲۸ قبضه سلاح جنگی توسط سربازان امام زمان (عج) در لرستان

ایسنا/لرستان دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد از کشف ۲۸ قبضه سلاح جنگی توسط سربازان امام زمان (عج) در لرستان خبر داد.

داریوش شاهونوند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) اداره کل اطلاعات لرستان ۲۲ قبضه کلت کمری و شش قبضه سلاح شکاری کشف و ضبط و در این زمینه سه نفر دستگیر و تحویل دستگاه قضایی شدند.

وی با بیان اینکه این افراد قصد داشتند از این سلاح‌ها برای کشته‌سازی در اغتشاشات اخیر، ناامن کردن فضای لرستان و سایر استان‌ها استفاده کنند، افزود: این افراد به ۱۵ سال حبس محکوم می‌شوند.

دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد ضمن هشدار به خانواده‌ها در خصوص لزوم مراقبت بیشتر از فرزندان خود در مقابل توطئه‌های دشمن و افراد بزهکار و ضد انقلاب، گفت: خانواده‌ها در این زمینه هشیارتر باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha