• سه‌شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401081006716
  • خبرنگار : 50250

کاهش ۸.۵ درصدی مراجعان مدعی نزاع در چهارمحال و بختیاری

کاهش ۸.۵ درصدی مراجعان مدعی نزاع در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری گفت: طی شش ماه گذشته، تعداد ۴۷۴۹ نفر مراجعان  مدعی نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل معادل ۸.۵ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری، حمیدرضا نظیفی اظهار کرد: طی ۶ ماه گذشته، تعداد ۴۷۴۹ نفر مراجعین مدعی نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل معادل۸.۵ درصد کاهش یافته است.

مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: از کل مراجعان در شش ماه گذشته تعداد ۱۲۰۴ نفر زن و ۳۵۴۵ نفر مرد بوده‌اند، این در حالی است که شش ماهه  مدت مشابه در سال ۱۴۰۰، تعداد ۵۱۹۳ نفر مراجعان  مدعی نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کرده‌اند که از این تعداد، ۱۳۹۷ نفر زن و ۳۷۹۶ نفر مرد بوده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha