• جمعه / ۱۳ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401081308846
  • منبع : نمایندگی همدان

امام‌جمعه نهاوند:

دشمنان همواره در مقابل اراده ملت ایران اسلامی تحقیر شدند

دشمنان همواره در مقابل اراده ملت ایران اسلامی تحقیر شدند

ایسنا/همدان امام جمعه نهاوند گفت: دشمنان همواره در مقابل اراده مردم ایران اسلامی تحقیر شدند و ذات آمریکا دشمنی با ایران اسلامی است.

حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی جمعه ۱۳ آبان در خطبه‌های نماز جمعه نهاوند با تشکر از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز ۱۳ آبان، اظهار کرد: آمریکا شیطان بزرگ و مظهر استکبار و دشمن اصلی مردم ایران اسلامی است.

وی افزود: محتوای اسناد کشف شده در لانه جاسوسی آمریکا باید به دست نسل جوان برسد که متاسفانه انجام نشده تا جوانان بدانند که آمریکایی‌ها چه کارهایی در این کشور انجام دادند.

مغیثی تصریح کرد: ذات آمریکا دشمنی با انقلاب اسلامی است و در طول این سال‌ها هر کاری توانسته‌اند انجام دادند اما هر بار در مقابل اراده ملت ایران اسلامی تحقیر شده‌اند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها به اغتشاشات اخیر اشاره کرد و گفت: اتاق فکر اتفاقات اخیر آمریکا و دشمنان ایران هستند و آنها نمی‌خواهند این کشور آرام باشد و پیشرفت کند.

امام جمعه نهاوند یادآور شد: آگاهی مردم و به ویژه جوانان در پایان یافتن اغتشاشات مهم است اما دشمنان همواره در حال نقشه کشیدن هستند و باید مراقب باشیم.

مغیثی در بخش دیگری از خطبه‌ها اضافه کرد: دستگاه قضایی با مجرمان باید برخورد شدید کند و این مطالبه به حق مردم است چراکه باید کسانی را که افرادی را کشتند، قرآن و پرچم را آتش زدند و نیروهای انتظامی را به شهادت رساندند باید به سزای اعمالشان برسند.

وی یادآور شد: باید اینها به شدت در ملاءعام مجازات شوند و این خواسته مردم است که احکام این جنایتکاران هرچه سریع‌تر صادر شود.

امام جمعه نهاوند در پایان خاطرنشان کرد: مطالبه مردم نهاوند این است که روز ۱۴ آبان در تقویم به عنوان روز نهاوند ثبت شود چراکه در این روز برای نخستین بار در کشور مردم نهاوند در ۱۴ آبان سال ۵۷ و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مجسمه شاه را به پایین کشیدند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha