• پنجشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401081913406
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مهم‌ترین مشکلاتی که صنعتگران خراسان جنوبی با رئیس دستگاه قضا مطرح کردند

مهم‌ترین مشکلاتی که صنعتگران خراسان جنوبی با رئیس دستگاه قضا مطرح کردند

ایسنا/خراسان جنوبی معطل ماندن طرح‌های سرمایه‌ای به دلیل تعلل‌های بانکی، کمبود نقدینگی، برگشت ارز حاصل از صادرات و نبود مشوق‌های مالیاتی، از مهم‌ترین مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران خراسان جنوبی در دیدار با حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای مطرح شد.

به گزارش ایسنا، ‌حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه پای صحبت ۲ ساعته صنعتگران نشست و مشکلات آنان را به طور کامل شنید.

محمدحسین زینلی، مدیرعامل شرکت کویرتایر با اشاره به اشتغال مستقیم ۱۳۵۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم ۵ هزار نفر در این شرکت، گفت: شرکت کویرتایر ۴ هزار و ۳۰۰ تایر سواری در طول سال تولید می‌کند؛ به عبارتی، ۲۰ درصد کل تایرهای سواری کشور توسط شرکت کویرتایر تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت کویرتایر در حوزه مواد و قطعات، پرچمدار بومی‌سازی است، از اقدامات حمایتی دادگستری استان خراسان جنوبی در راستای قراردادهایی که این شرکت منعقد کرده و در آنها ذی‌حق بوده، قدردانی کرد.

زینلی همچنین از عدم اعطای وام‌های بانکی و در پی آن، معطل ماندن طرح‌های سرمایه‌ای شرکت کویرتایر انتقاد کرد.

علی اکبر فلاحی، مدیر شهرک صنعتی در بیرجند نیز طی سخنانی خواستار معافیت مالیاتی صنعتگران خراسان جنوبی شد و گفت: دارای ۲۵ کارخانه و شرکت هستم و به دولت هم وصل نیستم؛ به صراحت می‌گویم که در استان ما حتی یک قاضی نیز وجود ندارد که کسی از او شکایت داشته باشد؛ من صنعتگر نمونه ملی هستم اما می‌گویم که با دست خالی نمی‌شود کاری کرد؛ ما در استان خراسان جنوبی دارای ۴۵۰ کیلومتر مرز مشترک هستیم اما ریل و جاده برون‌مرزی نداریم.

امیر آقایی، از فعالان اقتصادی و صنعتی خراسان جنوبی نیز طی سخنانی گفت: از استان خراسان جنوبی به عنوان عسلویه معدنی کشور یاد می‌شود و معادن غنی زغال سنگ و مس در این استان وجود دارد؛ از سوی دیگر خراسان جنوبی بزرگترین تولیدکننده زعفران دنیا محسوب می‌شود؛ حال سوال این است که چقدر از این درآمدها صرف توسعه استان خراسان جنوبی به عنوان یک استان کم‌برخوردار می‌شود.

محمدعلی فرجامی از فعالان ساختمانی خراسان جنوبی نیز طی سخنانی از اقدامات قوه قضاییه برای حل مشکلات زمین‌های محله سجادشهر بیرجند و واگذاری خانه‌های مستقر در این زمین‌ها به مردم تقدیر کرد.

مهم‌ترین مشکلاتی که صنعتگران خراسان جنوبی با رئیس دستگاه قضا مطرح کردند

کمبود نقدینگی و فشار بر تولید

محمد یوسفی، از فعالان تولید لوله و پروفیل استان خراسان جنوبی نیز طی سخنانی با بیان اینکه کمبود نقدینگی به شدت تولید را در این استان دچار مشکل کرده است، گفت: متاسفانه هیچ اتفاق مهمی را در حوزه دانش‌بنیان طی ۸ ماه گذشته شاهد نبودیم.

وی افزود: برگشت ارز حاصل از صادرات دارای مشکلاتی است و عملا انگیزه ما تولیدکنندگان برای صادرات از بین رفته است.

رضا فروزان فر، از فعالان حوزه تولید مرغ و طیور با بیان اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد تولیدات استان خراسان جنوبی در حوزه مرغ و طیور به خارج از استان ارائه می‌شود، گفت: ما نیازمند مشوق‌های مالیاتی هستیم؛ قیمت دستوری در حوزه مرغ و نهاده بزرگترین اشتباه است و این قیمت‌ها غیرکارشناسی است.

احد کرمانی، مدیرعامل کارخانه نساجی فردوس نیز طی سخنانی وضعیت تولیدکنندگان استان خراسان جنوبی را نامطلوب دانست و گفت: از رئیس قوه قضاییه انتظار داریم به این موضوع رسیدگی کند که چرا یک قاضی برای یک پرونده مربوط به بخش تولید، ۱۵ مرتبه وقت نظارت تعیین می‌کند و نمی‌تواند تصمیم قطعی اتخاذ کند.

وحیدنیا، مدیرعامل شرکت سپهر خاوران نیز در این جلسه گفت: ما چندی پیش در فضای مجازی مطلبی را برای رسیدگی به رئیس قوه قضاییه ارائه کردیم که به این موضوع ترتیب اثر داده شد و از توجه حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای قدردانی می‌کنیم.

وی همچنین از عدم اجرای بخشنامه ناظر بر ممنوع‌الخروجی‌ها توسط بانک‌های بیرجند گلایه کرد.

در پایان این جلسه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای قول مساعد حل برخی از مشکلات با کمک تولیدکنندگان را داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha