• چهارشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۱ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401102114489
  • خبرنگار : 71656

رییس مرکز هنرهای تجسمی:

خروج آثار هنری از کشور تسهیل شد

خروج آثار هنری از کشور تسهیل شد

مدیرکل هنرهای تجسمی عصر روز گذشته با حضور در نگارخانه ثالث از نمایشگاه «وان+وان+وان+وان میلیون» بازدید و با سینا جعفریه، مدیر نگارخانه و محمد علی جعفریه، مدیر نشر ثالث دیدار کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از واحد ارتباطات و رسانه مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل هنرهای تجسمی در جریان این دیدار، با قدردانی از رویکرد نگارخانه ثالث در برگزاری نمایشگاه «وان+وان+وان+وان میلیون» گفت: «باید تلاش کنیم که آثار تولید شده در فضای هنرهای تجسمی از لوکس‌ بودن خارج شوند و به سهولت در سبد مصرف کالای فرهنگی آحاد مردم با هر سطحی از توان و بضاعت مالی قرار گیرند. خوشبختانه نگارخانه ثالث برای تحقق این امر پیش‌قدم شده و گام‌های موفقی را برداشته است.»

عبدالرضا سهرابی با تاکید بر فعالیت نگارخانه‌ها و لزوم حمایت از آنها اضافه کرد: «یکی از نخستین اقدامات صورت‌گرفته در بدو ورود بنده به مرکز هنرهای تجسمی این بود که جلسه‌ای را با انجمن نگارخانه‌داران برگزار کردیم تا از مسائل و مشکلات آنها باخبر شویم و درحد توان برای رفع چالش‌های موجود تلاش کنیم. نگاه ما این است که هیچ نگارخانه‌ای در هیچ مقطع زمانی تعطیل نشود. بنابراین برای تداوم فعالیت نگارخانه‌ها از کوچکترین اقدامی که در چهارچوب اختیارات مرکز هنرهای تجسمی و مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد، فروگذار نخواهیم کرد.»
 

خروج آثار هنری از کشور تسهیل شد



سهرابی در بخش دیگری از سخنان خود به تعطیلی دو نگارخانه در منطقه ۶ تهران و پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی مرکز هنرهای تجسمی برای بازگشایی نگارخانه‌های مذکور اشاره و بیان کرد: «در زمینه فعالیت‌ نگارخانه‌ها در طبقات M و S مجتمع‌های مسکونی، دو نگارخانه‌ چالش‌هایی را با شهرداری تهران پیدا کرده بودند که متاسفانه به تعطیلی آنها منجر شده بود. با توجه به اهمیت مسئله، ما بلافاصله به آن ورود کردیم و خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و مکاتبات صورت‌گرفته در این زمینه، امکان بازگشایی و تداوم فعالیت این دو نگارخانه فراهم شد.»

مدیرکل هنرهای تجسمی ادامه داد: «فعالیت نگارخانه‌ها و تداوم آن برای ما بسیار مهم است و در این‌راستا تمام‌قد در کنارشان ایستاده‌ایم. طی ماه‌های اخیر که فعالیت نگارخانه‌ها کمرنگ شد، تصمیم گرفتیم که برای خروج آثار هنری از کشور تسهیلات ویژه‌ای را قائل شویم و با کمترین سخت‌گیری مجوز خروج آثار را صادر کنیم تا ارزآوری صورت گیرد و بازار هنرهای تجسمی دست‌کم در خارج از کشور فعال باشد.»
 

خروج آثار هنری از کشور تسهیل شد



در بخش دیگری از این دیدار، محمدعلی جعفریه، مدیر نشر ثالث با اشاره به چالش‌ها و مشکلات جاری نگارخانه‌های شهر تهران به‌ویژه نگارخانه‌های واقع در منطقه ۶، خواستار حل چالش‌های موجود و تسهیل‌گری در این زمینه شد.

سینا جعفریه مدیر نگارخانه ثالث نیز در سخنانی ضمن تاکید بر تسهیل فعالیت نگارخانه‌ها از مدیرکل هنرهای تجسمی درخواست کرد تا حتی‌الامکان زمینه‌ تصویب مصوبه‌ای در صحن شورای شهر تهران فراهم شود که به موجب آن، نگارخانه‌ها برای تداوم فعالیت‌های فرهنگی و هنری‌ خود با مشکل مواجه نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۲ ۱۱:۳۱

خروج اثر هنرمند از کشور اصولاً چرا باید مشکلی داشته باشد که شما بخواهید آن را تسهیل کنید؟ کمک هزینه حمل و نقل داده اید؟ با گالری های خارجی رایزنی کرده اید؟ کمک هزینه سفر و نمایشگاه داده اید؟ خودتان برای ممنوعیت ساختگی خودتان دم و دستگاه صدور مجوز راه انداخته اید، خودتان هم مدعی تسهیل می شوید؟ گمانم زبان فارسی شما با زبان فارسی هنرمندان تفاوت دارد.