• پنجشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401102214829
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

تردد از بندر مسافری بندرعباس به قشم و هرمز متوقف شد

تردد از بندر مسافری بندرعباس به قشم و هرمز متوقف شد

ایسنا/هرمزگان به علت وزش باد شمال شرقی و وضعیت نامساعد جوی و دریایی، رفت و آمد از بندر مسافری بندرعباس به قشم و هرمز متوقف شد.

مدیر بندر شهید باهنر و بنادر شرق هرمزگان صبح امروز (۲۲ دی ماه) در تشریح این خبر، گفت: رفت و آمد از بندر شهید حقانی بندرعباس به قشم و هرمز و برعکس تا مناسب شدن شرایط دریایی ممنوع است.

حمیدرضا محمدحسینی با بیان اینکه هم استانی‌ها بنا به ضرورت می‌توانند تا بهبود اوضاع از بنادر لافت و پل برای رفت و آمد به قشم و هرمز، استفاده کنند، تصریح کرد: شهروندان برای اطلاع از وضعیت تردد شناورهای مسافری میتواند با شماره ۰۷۶۳۱۱۱ تماس بگیرند.

وی در پایان عنوان کرد: بنا بر اعلام هواشناسی وزش باد نسبتاً شدید شمال شرقی تا ظهر روز یکشنبه ادامه دارد و در این مدت بیشینه سرعت باد به بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۲۰۰ سانتیمتر می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha