سید محمود هاشمی در گفت و گو با ایسنا تصریح کرد: در حال حاضر شرایط تامین گاز در این شهرستان با مشکل مواجه شده است.
وی اظهار کرد: هر چند با چنگ و دندان در تلاش هستیم تا شرایط تامین گاز را در این شهرستان نگه داریم اما این موضوع بستگی به همکاری تمام هم استانی ها در مصرف گاز دارد.
هاشمی افزود: تمام هم استانی ها باید در صرفه جویی مصرف گاز همکاری داشته باشند؛ چرا که در غیر این صورت با افت فشار گاز علاوه بر اسفراین در سایر نقاط نیز مواجه خواهیم شد.
وی ادامه داد: اگر روند به این شکل ادامه یابد، ابتدا در شهرستان اسفراین و سپس آهسته آهسته در سایر نقاط استان با مشکل مواجه خواهیم شد.
این مقام مسئول بیان کرد: میزان مصرف گاز در استان طی روز گذشته نسبت به روز قبل تر از آن ۴۰۰ هزار متر مکعب افزایش یافته بود.
وی در ارتباط با تعطیلی اصناف گفت: برای تعطیلی اصناف حتما نیاز به مصوبه نیست؛ بلکه اصناف غیرضرور همچون مشاوران املاک یا... می توانند برای کمک به منظور جلوگیری از قطع گاز، تا یکی دو روز واحد خود را تعطیل کنند.
انتهای پیام


نظرات