• یکشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401110906459
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

فرماندار اردستان: 

زیرساخت‌های اردستان برای گردشگری اقتصادی کافی نیست

زیرساخت‌های اردستان برای گردشگری اقتصادی کافی نیست

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: با تمام کارهای انجام شده همچنان زیرساخت‌های اردستان برای گردشگری اقتصادی کافی نیست و تنها ۵۰ درصد ظرفیت منطقه فراهم است.

سید محمدهادی احمدی طباء شامگاه (شنبه، ۸ بهمن) در کارگروه ستاد تسهیل سفر شهرستان در فرمانداری اردستان، اظهار کرد: با توجه به زیرساخت‌هایی که در این شهرستان وجود دارد، در حال حاضر اقتصاد اردستان را حوزه گردشگری احیا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه برای اینکه بتوانیم گردشگری اقتصادی را در شهرستان اردستان احیا کنیم باید برنامه‌ریزی داشته باشیم، افزود: حوزه میراث فرهنگی می‌تواند به تنهایی فرهنگ‌ساز باشد و در منطقه تأثیر فرهنگی بگذارد.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان، تصریح کرد: نوروز ۱۴۰۲ برای مجموعه مدیریت شهرستان اردستان بسیار مهم است که در این راستا طرح جامع گردشگری شهرستان به همراه تقویم گردشگری اردستان با همکاری نخبگان حوزه گردشگری کشور در حال تدوین و تنظیم است.

احمدی طباء با بیان اینکه برای اینکه بتوانیم شهرستان را در مسیر گردشگری اقتصادی قرار دهیم باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم، گفت: در حال حاضر با تمام کارهای انجام شده و برنامه‌ریزی‌هایی که در سال‌های گذشته صورت گرفته همچنان زیرساخت‌های اردستان برای گردشگری اقتصادی کافی نیست و تنها ۵۰ درصد ظرفیت منطقه فراهم است.

وی ادامه داد: کمبودهایی که در بخش زیرساخت‌ها وجود دارد به دلیل این است که مردم و مسئولان هنوز تأثیر گردشگری و پتانسیل‌های شهرستان را درک نکردند در صورتی که آب و هوای متفاوت، موقعیت‌های کویری و کوهستانی، وجود آثار باستانی، تاریخی و طبیعی فراوان در سطح ملی و جهانی، قرارگرفتن اردستان در محور ترانزیت شمال به جنوب کشور، وجود آداب و رسوم جذاب بخشی از استعداد اردستان هستند.

فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام قابلیت اقامت در اماکن گردشگری و بوم‌گردی شهرستان ۲۰۰ نفر است که باید در دو سه سال آینده این مقدار به بیش از ۶۰۰ نفر برسد. 

احمدی طباء گسترش، توسعه زیرساخت و استفاده حداکثری از حوزه گردشگری شهرستان را نیازمند عزم همگانی مردم و مسئولان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر در برخی مناطق شهری و روستایی شهرستان بناهای تاریخی و قدیمی زیادی وجود دارد، ولی هیچ استفاده‌ای از آن نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha