• چهارشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۰:۲۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401111915356

«سرهنگ ثریا» روایتی از یک انحراف دامنه‌دار

«سرهنگ ثریا» روایتی از یک انحراف دامنه‌دار

ایسنا/قم مدیرکل توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: داستان گروهک منافقین، یک داستان پرعبرت برای نسل دیروز، امروز و فردای ماست، روایت یک انحراف دامنه‌دار که از جامعه و به ویژه جوانان ما، صرف نظر نمی‌کند و دست برنداشته است.

محمدحسین ظریفیان، ۱۹ بهمن، در حاشیه برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر در قم، با اشاره به تماشای فیلم «سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج، عنوان کرد: باید به سازمان هنری رسانه‌ای اوج، بابت خلق چنین اثر ارزشمندی دست‌مریزاد گفت.

وی بیان کرد: داستان گروهک منافقین، یک داستان پرعبرت برای نسل دیروز، امروز و فردای ماست، روایت یک انحراف دامنه‌دار که از جامعه و به ویژه جوانان ما، صرف نظر نمی‌کند و دست برنداشته است.

وی ادامه داد: روایت صادقانه، ملموس و دقیقی که در فیلم «سرهنگ ثریا» بود، می‌تواند به آگاهی و بصیرت نسل‌های دیروز و امروز به خصوص جوانان ما کمک و ماهیت یک جریان انحرافیِ تشکیلاتی و سازمانی را مشخص کند که به هر حال مورد پشتیبانی ویژه و مستمر نظام سلطه بوده و دستش به خون بیش از ۱۷ هزار شهروند ایرانی در داخل و خارج از کشور آغشته است.

ظریفیان اضافه کرد: سازمانی که همچنان در بخش‌ها و برهه‌های گوناگون در حوزه‌ها و موضوع‌های مختلف از جمله در این اغتشاشات اخیر (پاییز ۱۴۰۱) فعال بوده و خودشان نیز نسبت به جنایت‌هایی علیه ملت ایران اذعان دارند؛ به نام خلق، علیه خلق رفتار می‌کنند و از هیچ جنایتی فروگذار نیستند.

وی اظهار کرد: این فرقه، همه چیز حتی واژه‌هایی همچون مردم و آموزه‌های دینی، مقدسات و عمیق‌ترین باورهای مردم را یعنی ارادت به پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) و اهل‌بیت(ع) را به بازی گرفته است.

مدیرکل توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: حرکتی در سال‌های اخیر در سینما و تلویزیون نسبت به افشای ماهیت و پلیدی درون و باطن این گروهک تروریستی (منافقین) اتفاق افتاده است، اما هم نیاز به گسترش و کمّیت آثار و هم نیاز به عمق و پرداخت هنرمندانه بیشتر دارد.

ظریفیان افزود: به ویژه با توجه به اینکه هر مقدار جلو آمده‌ایم، شاهد فعالیت این جریان تروریستی متکی به غرب در فضای مجازی و رسانه‌های نوپدید با استفاده از فناوری‌های نوین ارتباطی بوده‌ایم، چقدر خوب است نویسندگان، کارگردان، تهیه‌کنندگان، سازمان‌های رسانه‌ای خصوصی و غیرخصوصی و فعالان فرهنگ و هنر نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشند و نسبت به فعالیت‌های این حوزه و این جریان آلوده در فضای مجازی و رسانه‌های جدید هم آثاری را بسازند.

شایان ذکر است چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر در قم از ۱۷ تا ۲۴ بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha