• پنجشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401112015820
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل بیمه سلامت لرستان خبر داد:

پرداخت تمام فاکتورهای بیماری‌های صعب‌العلاج

پرداخت تمام فاکتورهای بیماری‌های صعب‌العلاج

ایسنا/لرستان مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: بیمه سلامت تمام فاکتورهای بیماری‌های صعب‌العلاج و با هزینه بالا را پوشش می‌دهد.

محسن اسدبیگی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کمیته‌هایی در استان‌ها تشکیل شد که در این کمیته‌ها بیمارانی که فاکتورهایی دارند و هزینه‌هایی کردند که خارج از حد سایر بیمه‌ها بوده و قابل پرداخت نباشد نیز پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: طبق هماهنگی‌هایی که در استان انجام شده از نظر فراخوان در پرداخت این هزینه‌ها در کشور اول هستیم و بیشترین ثبت نامی ‌و پرداخت را ما داشتیم که با تشکیل پرونده و دریافت فاکتورهای مستند هزینه‌ها را پرداخت می‌کنیم.

اسدبیگی بیان کرد: امیدواریم با توجه به زمانی که باقی‌مانده با این صندوق کمک بیشتری کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان تصریح کرد: این صندوق شامل تمام بیماری‌های نمی‌شود بلکه فاکتورهای بیماری‌های صعب‌العلاج و با هزینه بالا را پوشش می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha