• چهارشنبه / ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401121712526
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

امام جمعه خاش:

حضرت مهدی متعلق به تمام ادیان است

حضرت مهدی متعلق به تمام ادیان است

ایسنا/سیستان و بلوچستان امام جمعه و رییس اداره تبلیغات اسلامی خاش سیستان و بلوچستان در این آیین گفت: حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف شخصیتی جهانی و متعلق به تمام ادیان و جامعه بشری است.

حجت‌الاسلام غلامرضا دهقان امروز چهار شنبه در مراسم جشن نیمه شعبان در خاش بیان کرد: در اسلام هم شیعه و هم اهل سنت به ظهور امام مهدی اعتقاد دارند، که در این موضوع اعتقاد اهل سنت بر این بوده که ایشان متولد نشده و در آخر الزمان متولد می شوند،اما اهل تشیع به متولد شدن ایشان و به سر بردن در عصر غیبت اعتقاد دارند و همچنان چشم انتظار ظهور حضرتش هستند.

وی ادامه داد: اعیاد شعبانیه و نیمه شعبان فرصتی مهم برای بیان مناقب اهل بیت علیهم السلام و سیرت نبوی بوده، بنابراین همه اقشار جامعه وظیفه دارند برای حفظ و احیای اسلام ناب محمدی صلی الله و علیه وسلم گام بردارند.

حجت‌الاسلام دهقان بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از سیرت نبوی و سیرت اهل بیت بوده، بر همین اساس ایران سربلند در مباحث تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی و دینی و مبارزه با ظلم و ستم و بی عدالتی و کمک به محرومان و مظلومان در دنیا پیشگام است.

وی افزود: کمک به اجرای عدالت و ظلم ستیزی به عنوان یک اولویت مهم برای کشور به شمار می آید و مقام معظم رهبری نیز در پیام ها و رهنمودها و بیانات ارزشمندشان به این موضوعات اشاره و تاکیدات لازم را داشته اند و در همین راستا مسوولان باید با جدیت پای کار باشند.

با حضور اقشار مختلف مردم مومن و انقلابی، جشن بزرگ نیمه شعبان در خاش سیستان و بلوچستان باشکوه برگزار شد.

این آیین با اجرای برنامه های سخنرانی و مداحی و مولودی خوانی و پخش شربت و شیرینی و تجلیل از همنامان حضرت مهدی عج و اجرای مسابقه های فرهنگی همراه بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha