• دوشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401122215534
  • خبرنگار : 50310

استاندار:

بسیج موتور پیشران محرومیت‌زدایی در لرستان است

بسیج موتور پیشران محرومیت‌زدایی در لرستان است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: بسیج موتور پیشران محرومیت‌زدایی در استان است.

فرهاد زیویار شب گذشته ۲۱ اسفندماه در حاشیه جلسه بسیج سازندگی و محرومیت‌زدایی لرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگرچه ظرفیت‌های دیگری در کنار بسیج به عنوان موتور پیشران قرار داده شده که مأموریت اساسی به ویژه در حوزه محرومیت‌زدایی را برای استان انجام دهند.

وی ادامه داد: امروز خبرهای خوبی هم از طرف فرماندهی سپاه پاسداران لرستان، مسئول بسیج سازندگی و دستگاه‌های اجرایی در کارنامه کاری سال ۱۴۰۱ ارائه شد.

زیویار تصریح کرد: همه چیز به این تاریخ ختم نمی‌شود و این گزارش جلسه پایانی سال ۱۴۰۱ بود و در همین جلسه مأموریت‌های سال ۱۴۰۲ مطرح و بنا شد از این ظرفیتی که نامش بسیج است بیشتر استفاده کنیم.

وی ادامه داد: ولی باید بدانیم بسیج یک سازمان رسمی صرف نیست و یک امکان است که به همراه آن امکانات و اعتباراتی را در پشتوانه خودش دارد، چون در کارهایی که به بسیج واگذار می‌کنیم خیلی سود در آن مطرح نیست.

استاندار لرستان افزود: به همین جهت چون این تشکیلات در کشور و استان وجود دارد دستگاه‌ها قطعاً به دنبال این هستند که از این ظرفیت استفاده کنند.

وی بیان کرد: در ماه‌های ابتدایی ۱۴۰۲ دستگاه‌های اجرایی از این ظرفیت به نحو احسن برای جلو بردن کارهای عمرانی در استان و محرومیت‌زدایی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha