ربیع الله قربانی ۲۲ اسفند در مراسم روز بزرگداشت شهدا با اشاره به سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: بزرگداشت شهدا صرفا یک مراسم تشریفاتی نیست بلکه فرصتی برای تجدید عهد و پیمان با شهدا و ایثارگران است.
وی افزود: هرچه انقلاب و نظام و مردم و مسئولین دارند حاصل ایثارگری شهدا است، شهدا به ما آموختند امنیتی که دستاورد آنهاست مبتنی بر عدالت است و منابع باید در مسیر تحقق عدالت قرار گیرد، شهدا آموختند گام برداشتن در مسیر عدالت باید عالمانه بلشد.
دادستان اراک تصریح کرد: پیشرفت های علمی اگر آراسته به زیور اخلاق نباشد خود منشاء انحراف و انحطاط و منشاء تجاوز به حقوق مالی و حیثیتی مردم خواهد بود کما اینکه در سطح جهانی و منطقه ای شاهد این بی اخلاقی ها هستیم.
وی تاکید کرد: لازمه ریشه کن کردن جرم و ایجاد امینت و آرامش آرمانی، عزم جدی عموم مردم و احساس تکلیف آنها است. آنچه می تواند جامعه را ارتقا دهد، عزم جدی مردم در بحث برخورد با ناهنجاری ها است و این احساس تکلیف مردمی در قالب پیشگیری قابل توجه است.
وی بیان کرد: بزرگترین تکلیفی که بر عهده ما قرار دارد، " امر به معروف و نهی از منکر " است، نباید نسبت به این تکلیف مهم بی تفاوت بود، باید با هنجارشکنان و افرادی که حقوق مردم را تضییع می کنند برخورد لازم صورت گیرد.
دادستان اراک خاطرنشان کرد: میزان پرونده های وارده به دستگاه قضا در شان مردم نیست و به راحتی می توان با ورود افراد خیر این میزان پرونده را کاهش داد.
رضا ربیعی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی نیز گفت: یکی از ویژگی های بنیاد شهید که آن را افضل کرده جامعه هدف این نهاد است که خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و جانبازان و آزادگان سرافراز هستند.
وی افزود: ویژگی دوم این نهاد خادمین شهدا و ایثارگران هستند که خداوند را شاکریم که توفیق خدمت در نهادی را بر ما ارزانی داشته که هدف غایی آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج فرهنگ عاشورایی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا تصریح کرد: ۲۲ اسفند مصادف با گرامیداشت روز شهدا است که با لبیک به فرمان امام راحل به جبهه رفته و برای ما امنیت و آرامش را به ارمغان آوردند.
انتهای پیام


نظرات