• دوشنبه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401122920298
  • خبرنگار : 50294

شهردار سنندج:

توزیع عادلانه خدمات شهری حق تمام شهروندان است

توزیع عادلانه خدمات شهری حق تمام شهروندان است

ایسنا/کردستان شهردار سنندج گفت: توزیع عادلانه خدمات شهری و پاسخگویی به مطالبات به حق شهروندان در حد توان و ظرفیت‌ها به عنوان یک اولویت مهم طی سال‌جاری مورد توجه قرار گرفت و این روند با شدت بیشتر در سال آینده ادامه پیدا می کند. 

سیدانور رشیدی امروز در دیدار با امام جمعه سنندج اظهار کرد: با تولید ثروت و اجرای پروژه‌های درآمدزا بستر انجام کارهای بزرگ در حوزه عمران شهری در سطح شهر فراهم می‌شود که خوشبختانه قدم‌های خوبی در این حوزه طی یک سال گذشته برداشته‌ایم. 

وی افزود: قطعا کار در شرایط اقتصادی امروز نیاز به روحیه جهادی داد با همین دیدگاه با همراهی خوب اعضای شورای شهر و تیم مدیریتی توانسته‌ایم براساس نیازهای اصلی شهر پروژه های عمرانی کلانی را تعریف کنیم که به امید خدا در سال جدید عملیات اجرای آنان کلید خواهد خورد. 

شهردار سنندج با بیان اینکه شناسایی مشکلات و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری مناسب بر اساس اولویت‌ها در هر منطقه انجام گرفته و برهمین أساس توزیع عادلانه خدمات عمران شهری را در شهر کلید زده‌ایم، گفت: احداث 143 هکتار پارک در راستای ارتقای میانگین سرانه فضای سبز در قالب چند پروژه با محوریت ثروت‌آفرینی و سرمایه‌گذاری در سنندج آغاز شده است. 

رشیدی عنوان کرد: ارتقای شاخص بهرمندی از خیابان های بهسازی شده از دیگر نکاتی بود که مورد توجه قرار گرفت و برهمین أساس نهضت آسفالت در کل شهر اتفاق افتاد. 

وی با بیان اینکه میزان آسفالت انجام گرفته در سطح معابر، خیابان ها به ویژه در بافت فرسوده و نواحی منفصل شهری نسبت به سنوات گذشته قابل قیاس نیست، بیان کرد: با رایزنی‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته بیش از 2 هزار تن قیر رایگان را جذب کرده‌ایم و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته آسفالت 20 خیابان اصلی در اردیبهشت ماه سال آینده کلید می‌خورد. 

رشیدی از تعریف و آماده کردن بسته‌های سرمایه‌گذاری در حوزه عمران شهری خبر داد و  اضافه کرد: در راستای توسعه سرمایه‌گذاری و ایجاد درآمد پایدار بیش از 20 پروژه سرمایه گذاری در سنندج تعریف شده است. 

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: اتمام پروژه نیمه تمام مجتمع فرهنگی و هنری در پارک شهدای سنندج، احداث کمپ ماده ۱۶ به عنوان نیاز اساسی کار و بر زمین مانده در شهر سنندج بعد از ۱۱ سال از تصویب قانون آن، پرداخت بخش قابل توجهی از مطالبات بر زمین مانده پیمانکاران از دیگر اقدامات انجام شده طی سالجاری در شهرداری سنندج بوده است. 

رشیدی عنوان کرد: سال گذشته شهرداری با حجم بالای مطالبات پیمانکاران مواجه بود اما خوشبختانه با برنامه ریزی مناسب و اتکا به درآمد حاصله بدون فروش املاک منقول و غیرمنقول بخش قابل توجهی از این مطالبات پرداخت و رضایتمندی خوبی در بین جامعه پیمانکاران طرف قرارداد پروژه‌های شهرداری ایجاد شده است. 

وی با بیان اینکه بروزرسانی پرداخت حقوق و مزایای پرسنل شهرداری به عنوان یک اولویت مهم در این دوره از فعالیت تیم مدیریتی شهرداری مورد توجه قرار گرفت بیان کرد: ضمن پرداخت معوقات حقوق و مزایای گذشته پرسنل از فروردین ماه امسال تا کنون پرداخت ها کاملا بروز بوده و عیدی و پاداش کل نیروها نیز پرداخت شده است. 

رشیدی در ادامه از نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری سنندج با تزریق بیش از 20 دستگاه اتوبوس خبر داد و گفت: 6 دستگاه از این تعداد تا کنون به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده و مابقی نیز طی سال آینده محقق می‌شود. 

شهردار سنندج رفع گره‌های ترافیکی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام را از اولویت‌های شهرداری سنندج در سال پیش رو عنوان کرد و افزود: در همین راستا عملیات اجرای پروژه اسلام آباد بعد از ۱۴ سال وقفه دوباره شروع شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha