• دوشنبه / ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402011405574
  • خبرنگار : 50310

مدیرکل حج و زیارت استان خبر داد:

اعزام ۱۳۳۵ زائر لرستانی در قالب ۹ کاروان به حج تمتع

اعزام ۱۳۳۵ زائر لرستانی در قالب ۹ کاروان به حج تمتع

ایسنا/لرستان مدیرکل حج و زیارت لرستان گفت: ۱۳۳۵ زائر از این استان در قالب ۹ کاروان برای انجام مناسک حج تمتع امسال به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

سیدحمید مصطفایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سال‌ جاری برای حضور ۱۳۳۵ زائر این استان در قالب ۹ کاروان برنامه‌ریزی شده است.

وی ادامه داد: حجاج لرستان در قالب سه کاروان از خرم‌آباد، دو کاروان از بروجرد و در هر کدام از شهرستان‌های دورود، الیگودرز، سلسله و کوهدشت یک کاروان به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

مصطفایی با بیان اینکه در حال حاضر مراحل ثبت‌نام و معاینات پزشکی ثبت‌نام‌کنندگان حج تمتع در لرستان در حال انجام است، اضافه کرد: کلاس‌های آموزشی مناسک حج تمتع بعد از ماه مبارک رمضان انجام و اعزام‌ها از خردادماه سال‌ جاری انجام می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت لرستان با اشاره به پیگیری‌ها و تلاش‌های استاندار، نمایندگان استان مجلس شورای اسلامی و مسئولان حج و زیارت برای اعزام حجاج از طریق فرودگاه خرم‌آباد در جهت تسهیل هر چه بیشتر اعزام حجاج استان به سرزمین وحی و بازگشت آنان، گفت: امیدواریم با تلاش‌های مسئولان اعزام حجاج از فرودگاه استان انجام شود، در غیر این‌ صورت ایستگاه پروازی حجاج استان طبق سنوات گذشته تهران خواهد بود.

وی با بیان اینکه دست‌اندرکاران کاروان‌های حج تمتع از جمله روحانی و مدیران کاروان مشخص شده است، اضافه کرد: برخی از کاروان‌های لرستان مدینه قبل و بعضی دیگر مدینه بعد هستند.

مصطفایی با بیان اینکه در حال حاضر دارندگان فیش‌های ثبت‌نامی سال ۸۵ در کاروان‌های حج تمتع استان ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: دارندگان فیش‌های فروردین سال ۸۶ از فردا، ۱۵ فروردین‌ماه می‌توانند برای تکمیل ظرفیت کاروان‌ها ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha