امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی امروز در آیین بزرگداشت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی و شهید سپهبد سید محمد ولی قرنی که به همت ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش و پایگاه چهارم دریایی امام رضا(ع) در مصلی بندرانزلی برگزار شد، اظهار کرد: شهدا با گوهر عمر خود دین الهی را یاری کردند و چه افتخاری بالاتر از اینکه انسان در این مسیر به درجه رفیع شهادت برسد.
وی با بیان اینکه سه سپهبد شهید داریم که به فاصله ۲۰ سال از هم مایه اعتبار و اقتدار هویت ملی ما شدند، افزود: شهید سید محمد ولی قرنی اولین شهید ترور نظام جمهوری اسلامی ایران است که در سوم اردیبهشت ماه سال ۵۸ توسط گروه فرقان به شهادت رسید.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارتش گفت: شهید علی صیاد شیرازی نیز در ۲۱ فروردین ماه سال ۷۸، زمانی که عازم محل کار بود، جلوی درب منزل و در برابر چشم فرزندش توسط منافقین به درجه رفیع شهادت رسید و سومین شهید سپهبد، حاج قاسم سلیمانی است که در ۱۳ دی ماه سال ۹۸ به شهادت رسید.
وی با بیان اینکه طبق قول الهی در قرآن کریم «به اذن الهی از زمین پاکیزه، گیاه پاکیزه می روید»، افزود: سرزمینی که شهید در آن دفن می شود به تبعیت از خود شهید که پاک و پاکیزه از این دنیا می رود، آن نیز پاک و مطهر است و وقتی سرزمینی پر شد از پاکانی مثل شهدا در این سرزمین جز پاکی نباید وجود داشته باشد.
فولادی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار گلزار شهدا در ایران اسلامی وجود دارد که شهدا در آن آرمیده اند و به برکت وجود شهدا این سرزمین بایستی تعالی پیدا کند و اگر می گویند امروز هر چه داریم از شهیدان داریم به واسطه برکت شهیدان است که این سرزمین و این حاکمیت روزبهروز متعالی تر می شود.
رئیس سازمان حفظ آثار ارتش با بیان اینکه در واژه شهید و شهادت مجموعه ای از معارف دینی، انسانی و ملی نهفته است، خاطرنشان کرد: خدای متعال در آیات قرآن به جایگاه شهید و شهادت اشاره کرده و می فرماید «کسانی که ایمان آورده و هجرت کرده و در راه خدا با مال و جانشان به جهاد پرداخته اند نزد خدا مقامی هر چه والاتر دارند و اینان همان رستگارانند».
وی با تاکید بر اینکه شهید مظهر صداقت، عمل صالح و پایبندی به وفای عهدی است که با خدای خود بسته، تصریح کرد: شهیدان حق بزرگی به گردن ما دارند و ما نباید بگذاریم پرچم شهیدان بر زمین بیفتد.
فولاد ادامه داد: تا زمانی که روحیه شهادت طلبی در بین جوانان ما و ملت ما وجود دارد اگر همه دشمنان دست به دست هم دهند نخواهند توانست خدشه ای به راه مقدس این انقلاب که با سرعت پیش می رود ایجاد کنند.
رئیس سازمان حفظ آثار ارتش خاطرنشان کرد: شهدا مجموعهای از معارف الهی و انسانی هستند که دگرخواهی را برگزیدند و منافع ملی را بر منافع خودشان ترجیح دادند و همه داشته هایشان را برای آرامش و امنیت دیگران به میدان آوردند.
وی با تاکید بر اینکه شهیدان فراملی، فراجناحی و فراحزبی فکر می کردند، گفت: شهدا باعث ارتقای هویت ملی شدند و امروز ملت ایران اگر در بین کشورهای منطقه و جهان سربلند و تاثیرگذار و الهام بخش هستند به واسطه شهدا و معارف آنان است.
انتهای پیام


نظرات