• دوشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۲۱:۴۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402020401677
  • منبع : نمایندگی همدان

«آرد همدان به درد درست کردن حلوا هم نمی‌خورد»

«آرد همدان به درد درست کردن حلوا هم نمی‌خورد»

ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: ضرورت دارد با حل مشکل بی‌کیفیتی نان در همدان نارضایتی‌ها را برطرف سازیم به طوریکه راهکار حل مشکل گندم ایجاد سیاست‌های تشویقی برای توجه به تولید گندم باکیفیت و به‌روزرسانی تجهیزات است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد عصر دوشنبه ۴ اردیبهشت‌ماه در ستاد تنظیم بازار استان همدان، با بیان اینکه بازار آرام و خوبی را طی آغاز سال نو و ماه مبارک داشتیم، اظهار کرد: در شب عید استقبال بالایی صورت گرفت و شب عید پرجنب و جوش بود و در بخش توزیع کالای اساسی هیچ مشکل خاصی نداشتیم و نداریم چراکه در این رابطه تعادل‌بخشی صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه ضرورت دارد با افزایش تولید مرغ نیز نارضایتی‌های مردم همدان را برطرف سازیم، تصریح کرد: ظرفیت تولید خوبی در همدان وجود دارد و باید تنظیم‌گری در استان صورت دهیم.

قاسمی‌فرزاد بیان کرد: مبحث تولید و امنیت غذایی برای استان بسیار جدی و پراهمیت است و نوسان در تولید به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان در فشار سنگینی قرار گرفته‌اند و ضرورت دارد توجه لازم به آنها صورت گیرد و تنظیم قیمت بازار باید به نفع تولیدکنندگان عمده و هم‌چنین مصرف‌کنندگان که مردم هستند، باشد.

وی تأکید کرد: میزان کسری مرغ با تزریق مرغ منجمد جبران شود تا بازار دچار نوسان و افزایش قیمت نشود البته به لطف خدا قیمت مرغ در همدان نسبتاً کنترل‌شده بود هر چند ضرب آهنگ سینوسی به تولید آسیب می‌زند.

قاسمی‌فرزاد مطرح کرد: تولید مرغ گرم همدان باید از میانگین ۶۰ تن بالاتر برود و برای حل مشکل به میانگین ۸۰ یا ۹۰ تن برسد و ضرورت دارد جهادکشاورزی به شدت پیگیر این موضوع باشد.

وی با اشاره به اینکه همدان ظرفیت تولید سه میلیون قطعه مرغ را دارد، اظهار کرد: قیمت مرغ روی ۸۵ هزار تومان توزیع می‌شود و نباید اجازه دهیم دست دلالان باز باشد.

استاندار همدان در ادامه گفت: تأیید سلامت محصولات از سوی دانشگاه علوم پزشکی و نظارت بر اجرای موارد لازم از سوی نهادهای نظارتی از دیگر موارد مهمی است که باید جدی گرفته شود.

وی تأکید کرد: در سطح استان قیمت‌ها باید به شکل همسان و مساوی باشد و نباید در سطح شهرستان‌های استان قیمت‌ها نسبت به مرکز استان افزایشی باشد.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به ضرورت افزایش کیفیت نان در همدان، گفت: باید کیفیت آرد و گندم افزایش پیدا کند و ضرورت دارد آرد و گندم ضعیف میان نانوایان پخش نشود و لازم است با توزیع گندم با کیفیت میان کارخانجات پرفروش و همچنین به‌روزرسانی تجهیزات و ایجاد مباحث تشویقی برای افراد فعال این حوزه، مشکل و مبحث کیفیت پایین نان در همدان حل شود.

وی اضافه کرد: باید کارخانجات به سمت بازسازی و نوسازی بروند و سیاست تشویقی در این راه در نظر خواهیم گرفت.

مقام عالی دولت در استان همدان مطرح کرد: گلمحمدی، مسئول اتحادیه نانوایان همدان یک بار برای ما تعریف کرد «کیفیت آرد و گندم به قدری پایین و ضعیف است و علاوه بر اینکه به کار نانوایی نمی‌آید، برای درست کردن حتی حلوا هم آن را نمی‌خریدند».

وی گفت: فلورانس سبوس پایین باعث به وجود آمدن انواع بیماری‌های خطرناک خواهد شد و ضرورت دارد کیفیت نان افزایش پیدا کند.

قاسمی‌فرزاد در بخش دیگری مطرح کرد: ضرورت دارد با توزیع شکر به اندازه کافی میان خانوار همچنان مانع از نوسان قیمت آن شویم.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: در توزیع گوشت قرمز باید تعادل‌سازی صورت گیرد و لازم است به میزان تقاضای بازار و جلوگیری از افزایش بیش از اندازه قیمت آن از سوی ارگان‌های مربوطه توجه شود.

وی در پایان گفت: اقلام و کالاهای اساسی باید در فروشگاه‌ها و تعاونی‌های مختلف در کنار سامانه‌های فروش توزیع شود تا به دست افراد واقعی و مردم برسد؛ نظارت فرمانداران شهرستان‌ها باید مستمر باشد و باید به مبحث دریافت سهمیه مباشران استانی توجه شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز در این جلسه بر لزوم اجرای دقیق سامانه‌ها برای خرید آسان مردم و فروش سامانه‌ای مرغ تأکید کرد.

رضا بهراملو با بیان اینکه ۳۶ درصد کاهش جوجه‌ریزی در استان داریم و ۶۵ تن شب گذشته کشتار مرغ صورت گرفته است، گفت: کمترین میزان تولید گوشت گرم را تا اواخر اردیبهشت داریم و قیمت مرغ باید به صورت کشوری ثابت بماند.

وی افزود: قیمت مرغ در بازار هم اکنون ۷۵ هزار تومان به بالا است و مصرف روزانه در استان بین ۸۰ تا ۱۰۰ تن است.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان نیز با بیان اینکه تأخیر در ارسال نهاده ها باعث شد مرغداران نسبت به جوجه ریزی رغبت و تمایلی نداشته باشند، گفت: تولیدات مرغ تابع نوسانات این ماده پروتئینی در بازار است و قیمت جوجه یک روزه تأثیر قابل توجهی داشت که باعث کاهش جوجه ریزی شد.

حسین عاشوری مطرح کرد: کمبود مرغ در کل کشور وجود دارد و تنها برای همدان نیست که به علت نوسانات جوجه ریزی قابل پیش بینی بود.

وی افزود: در فضای مجازی مطرح شد که قیمت جدید مرغ بعد از عیدفطر اعلام خواهد شد و همین موضوع باعث شد بسیاری از مرغداران که محدودیت توزیع نداشتند، دست نگهدارند تا با افزایش قیمت مرغ، محصولشان را به بازار عرضه کنند.

به گزارش ایسنا، مردم همدان طی دو سال اخیر از کیفیت پایین نان بسیار گله‌مند هستند و با توجه به اینکه ۷۰ درصد کیفیت نان به گندم مربوط است بی‌کیفیتی و گلوتن پایین گندم موجود در توزیع به کارخانجات یکی از علل اصلی این موضوع بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha