• جمعه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402020803883
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان تأکید کرد:

تسهیل فرایند بهره‌مندی مستمری‌بگیران از مزایای بیمه تکمیلی

تسهیل فرایند بهره‌مندی مستمری‌بگیران از مزایای بیمه تکمیلی

ایسنا/لرستان مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان گفت: شعب تأمین اجتماعی برای تسهیل و روانسازی فرایند بهره‌مندی مستمری‌بگیران از مزایا و خدمات بیمه تکمیلی، همکاری و هماهنگی لازم را با کانون‌های بازنشستگان داشته باشند.

منوچهر گودرزی هفتم اردیبهشت‌ماه در نشست با اعضای کانون کارگران بازنشسته لرستان که در اداره‌کل تأمین اجتماعی استان برگزار شد بیان کرد: بیش از ۸۳ هزار مستمری‌بگیر تحت پوشش تأمین اجتماعی استان قرار دارند.

وی اظهار کرد: بازنشستگان و مستمری‌بگیران با توجه به شرایط سنی و جسمی آنان نیازمند به بیمه‌های تکمیلی درمان هستند و بستر استفاده از خدمات موردنظر این قشر باید به نحو مقتضی فراهم شود.

این مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه متولی اصلی بیمه تکمیلی مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین اجتماعی کانون‌های بازنشستگی هستند.

گودرزی افزود: شعب تأمین اجتماعی مکلف هستند همکاری لازم را در ابلاغ و اعلام حذف و اضافه‌های ناشی از ازدواج، اشتغال و فوت ذینفعان به کانون‌های بازنشستگان داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha