• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402022314539
  • خبرنگار : 50187

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان اعلام کرد

کلنگ‌زنی مدرسه‌ شهید منتظری در بروات بم/ برچیده شدن مدارس کانکسی تا مهرماه امسال

کلنگ‌زنی مدرسه‌ شهید منتظری در بروات بم/ برچیده شدن مدارس کانکسی تا مهرماه امسال

ایسنا/کرمان طی مراسمی با حضور مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان کرمان، جمعی از مسئولان، خیرین و فرهنگیان کلنگ احداث مدرسه‌ شش کلاسه‌ شهید منتظری در بخش بروات شهرستان بم به زمین زده شد.

رضا هدایتی مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان صبح امروز ۲۳ اردیبهشت ماه در حاشیه این مراسم اظهار کرد: مدرسه‌ شش کلاسه‌ شهید منتظری با زیربنای آموزشی ۵۰۰ متر مربع و اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح دانش‌آموز شهید پناهی ساخته خواهد شد.

وی افزود: این مدرسه، مستقل کانکسی است و از محل تخصیص اعتبار جدیدی که در چند روز اخیر به ما داده شد، تامین اعتبار شده و انشاءالله پس از برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار ظرف دو هفته‌ آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

هدایتی ضمن قدردانی از خدمات بنیاد برکت، گفت: اعتبار در نظر گرفته شده برای این مدرسه ۵ میلیارد تومان است که حدود ۳۰ درصد این اعتبار را بنیاد برکت تامین خواهد کرد. ضمن اینکه در قالب طرح دانش‌آموز شهید پناهی، مدارس کانکسی مستقل با جمعیت دانش‌آموزی بالای ۱۰ نفر در سراسر کشور و در استان کرمان تا ابتدای مهرماه برچیده خواهند شد.

وی با بیان اینکه بخشی از پروژه‌های طرح شهید پناهی در استان کرمان با همکاری قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه ثارالله استان کرمان و بنیاد حاج اکبر ابراهیمی در حال اجراست، گفت: امروز همچنین مدرسه‌ شش کلاسه‌ «کرمان دانا ۲۱» در روستای کروک شهرستان بم به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان با بیان اینکه امروز چهار مدرسه در شرق استان کرمان به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: مدرسه شش کلاسه "کرمان دانا ۲۱" با زیربنای آموزشی ۵۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان احداث شده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ بیش از هزار کلاس درس در استان کرمان توسط نوسازی مدارس به بهره‌برداری رسید و ان‌شاالله در سال ۱۴۰۲ نیز در نظر داریم تا ۱۵۰۰ کلاس درس را مورد بهره‌برداری قرار دهیم که از این تعداد ۸۰۰ کلاس درس در مهرماه ۱۴۰۲ به آموزش و پرورش تحویل داده خواهد شد و ۲۴ کلاسی که امروز افتتاح می‌شود هم بخشی از این ۸۰۰ کلاس است.

عضو شورای آموزش و پرورش استان کرمان ضمن تشکر از پیمانکار این پروژه و کارکنان نوسازی مدارس استان کرمان، افزود: تکمیل این پروژه سه سال به طول انجامیده بود که با همت دولت سیزدهم و اعتبارات خوبی که در نظر گرفته شد، این پروژه امسال به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha