• پنجشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۰:۴۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402022817794
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل دامپزشکی استان خبر داد:

شروع طرح پایش میزان باقیمانده‌ سموم در گوشت ماهیان سردابی لرستان

شروع طرح پایش میزان باقیمانده‌ سموم در گوشت ماهیان سردابی لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از شروع طرح پایش میزان باقیمانده‌ها در گوشت ماهیان سردابی استان خبر داد.

دکتر مصطفی زبردست ۲۷ اردیبهشت اظهار کرد: باتوجه به حجم گسترده پرورش ماهیان سردابی در لرستان به صورت استانی پیشرو نیاز است سلامت فراورده‌های تولیدی این صنعت توسط اداره کل دامپزشکی لرستان به عنوان دستگاه تخصصی در مباحث سلامت جامعه بررسی و پایش شود.

وی افزود: با توجه به هماهنگی به عمل آمده با سازمان دامپزشکی کشور و مرکز تشخیص، آزمایشگاه و پژوهش‌های کاربردی سازمان دامپزشکی کشور، از ابتدای خرداد ماه سالجاری ۲۰۰ مورد نمونه‌برداری ماهی از سطح مزارع پرورش ماهی استان جمع‌آوری و به آزمایشگاه ارسال خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان بیان کرد: در این پایش میزان باقیمانده (سموم، آنتی بیوتیک‌ها، فلزات سنگین و رنگ‌های ممنوعه مالاشیت گرین و ...) بررسی و پایش می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha