• پنجشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402022818023
  • خبرنگار : 30077

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان خبر داد:

راه اندازی مرکز تخصصی تولیدات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در شاهرود

راه اندازی مرکز تخصصی تولیدات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در شاهرود

ایسنا/سمنان رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از پیگیری برای راه اندازی مرکز تولیدات گیاهان دارویی از مصوبات چند دوره گذشته سفر رئیس جمهور به استان سمنان خبر داد و گفت: با پیگیری هایی که از سوی واحد استان انجام شد، و حمایت جهاددانشگاهی کشور و مسؤولان استانی، انشاءالله مرکز تولیدات گیاهان دارویی و گیاهان مقاوم به سرما و کم آبی در شهرستان شاهرود راه اندازی می شود.

علی منصفی راد در نشست امروز ۲۸ اردیبهشت ماه با فرماندار شهرستان شاهرود اظهار کرد: مرکز تولیدات گیاهان دارویی از مصوبات سفر دولت نهم و دهم به استان سمنان است، و انشاءالله با پیگیری های انجام شده، در قالب یک طرح فناورانه و با مدیریت جهاددانشگاهی و دانش فنی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی کشور، تولید گیاهان دارویی و نهال های مقاوم به سرما و کم آبی در شهرستان شاهرود آغاز خواهد شد.

وی افزود: با توجه به مزیت های منطقه و با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، کشت نشاء گیاهان دارویی مختص مناطق کویری در مرکز تولیدات گیاهان دارویی شهرستان شاهرود نیز انجام می شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: طی یکسال گذشته و با پیگیری های متعدد و حمایت مسؤلان ارشد جهاددانشگاهی کشور، امکان انتقال دانش فنی در حوزه های مختلف علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، فناوری و... توسط جهاددانشگاهی در استان سمنان فراهم شده است، که نیاز است ابزار، فضا و زیرساخت لازم توسط دولت و مسؤولین در استان سمنان نیز فراهم شود.

منصفی راد تصریح کرد: راه اندازی مرکز تخصصی اصلاح نژاد دام سبک، ایستگاه اصلاح نژاد دام سنگین، پیگیری راه اندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری، مرکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان زنان، مرکز تخصصی درمان زخم دیابت و... از مهمترین فعالیت ها و اقدامات جهاددانشگاهی استان جهت ارائه خدمات تخصصی به مردم استان در یک سال گذشته بوده است.

وی اضافه کرد: دامنه ای از خدمات و فعالیت های تخصصی در حوزه های آموزشی، پژوهشی، پزشکی، تحقیقاتی و... توسط جهاددانشگاهی در استان سمنان شکل گرفته است که نیازمند حمایت و همکاری بیشتر دستگاه ها و ارگان های دولتی و غیر دولتی و همچنین مسؤولان استان است.

فرماندار شهرستان شاهرود نیز در این نشست از جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی معتبر با ظرفیت های متعدد پژوهشی و آموزشی نام برد و بر ضرورت بکارگیری از این توانمندی ها در جهت توسعه استان و شهرستان تأکید کرد.

ابوطالب جلالی گفت: جهاددانشگاهی با توانمندی های بالا و ظرفیت های متعدد پژوهشی، علمی و آموزشی، نشان داده است که در انجام کارهای بزرگ توانمند است.

وی همچنین افزود: جهاددانشگاهی در حوزه تولید علم و فناوری خیلی خوب، سریع و توانمند عمل کرده است و با ارائه طرح های فناورانه و دانش بنیان در جهت رشد و توسعه استان در بخش های مختلف، از جمله اقتصادی نقش مهم و مؤثری داشته است.

به گزارش ایسنا- در این نشست و با دستور فرماندار شهرستان شاهرود مقرر شد، در نیمه دوم خرداد ماه، نشست مشترک جهاددانشگاهی استان با دانشگاه ها و مراکز علمی، پژوهشی و فعالان و سرمایه گذاران اقتصادی در حوزه کشاورزی و... با هدف بررسی زمینه های همکاری متعدد با جهاددانشگاهی استان برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha