• پنجشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402030402671
  • خبرنگار : 50471

رئیس اداره امور عشایری نهاوند:

عشایر نهاوند ۲۵ درصد گوشت قرمز همدان را تولید می‌کنند

عشایر نهاوند ۲۵ درصد گوشت قرمز همدان را تولید می‌کنند

ایسنا/همدان رئیس اداره امور عشایری شهرستان نهاوند گفت: عشایر شهرستان نهاوند ۲۵ درصد گوشت قرمز استان همدان را تولید می‌کنند.

ابوالقاسم بنی‌هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیشترین تعداد عشایر استان با ۱۸۵۰ خانوار در سامانه عشایری شهرستان نهاوند اسکان دارند که سالانه ۶۰۰۰ تن انواع مشتقات لبنی و گوشت قرمز تولید می‌کنند. 

وی با بیان اینکه در شهرستان نهاوند حدود ۹۰ هزار هکتار مرتع وجود دارد که عشایر به صورت‌ موقت در آن اسکان دارند، افزود: زمان استقرار عشایر در شهرستان نهاوند از اواسط اردیبهشت ماه تا اواسط آبان ماه هر سال است که این عشایر در مجموع بیش از ۴۰۰ هزار رأس دام سبک با خود جابه‌جا می‌کنند.

بنی‌هاشمی ادامه داد: مهمترین خواسته‌ها و مطالبات عشایر تأمین جو و نهاده‌های دامی با قیمت پایین، خرید تضمینی دام توسط دولت و کوتاه کردن دست دلالان از بازار دام است.

وی تصریح کرد: تأمین تانکر آب برای آبرسانی به عشایر، احداث مجتمع آبرسانی محلات عشایری، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای خرید علوفه و نهاده‌های دامی و مدت‌دار و تسطیح راه‌های عشایری از دیگر مطالبات مهم عشایر شهرستان است.

رئیس اداره امور عشایری شهرستان نهاوند یادآور شد: همچنین آنتن‌دهی ضعیف موبایل و عدم پوشش شبکه تلفن همراه در سامانه‌های عشایری شهرستان، نبود مدرسه و خاکی بودن راه دسترسی نیز مشکلاتی برای عشایر شهرستان ایجاد کرده است.

بنی‌هاشمی اضافه کرد: طی یک‌سال گذشته به منظور حفاظت از محیط‌زیست و تامین برق محل اسکان عشایری که بیش از چهار کیلومتر با شبکه‌های برق شهرستان نهاوند فاصله داشته، حدود ۲۶۸ پنل خورشیدی در اختیار عشایر مستقر در شهرستان گذاشته شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به جایگاه ویژه عشایر در استان و همچنین شهرستان نهاوند حمایت، تقویت، بررسی و رفع مشکلات عشایر و همچنین کمک به رونق تولید و گسترش فعالیت‌های عشایر از جمله برنامه‌های مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس اداره امور عشایری شهرستان نهاوند در پایان تأکید کرد: ضروری است با برنامه‌ریزی مناسب حمایت‌های لازم از این قشر زحمتکش و سختکوش برای تولید فرآورده‌های گوشتی، لبنی و پشم صورت گیرد چراکه جامعه عشایری با تولید رابطه مستقیم و نقش بسزایی در امنیت غذایی استان و شهرستان در زمینه تولید گوشت قرمز دارند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha