• یکشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402031409017
  • خبرنگار : 50176

استاندار لرستان:

هدف قرارگاه جهاد تبیین، امیدآفرینی است

هدف قرارگاه جهاد تبیین، امیدآفرینی است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با بیان اینکه یکی از اهداف قرارگاه جهاد تبیین امیدآفرینی است، مسئولیت‌های این طرح را فراتر از وظایف سازمانی دانست.

فرهاد زیویار سیزدهم خردادماه در دومین جلسه قرارگاه طرح ملی جهاد تبیین در لرستان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در بحث جهاد تبیین در تمام سطوح، اظهار کرد: با توجه به هجمه دشمن و جنگ ترکیبی و شناحتی که در فضای حقیقی و مجازی در حال انجام است، دشمنان به دنبال القای ناامیدی و ناکارآمدی هستند که نقاط قوت را به نقطه‌ضعف تبدیل کنند.

وی یکی از اهداف اصلی قرارگاه جهاد تبیین را امیدآفرینی و شناخت بیشتر آن در بین گروه‌های جهادی و مردمی برشمرد و افزود: مسئولیت‌های این طرح فراتر از وظایف سازمانی است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، صرفاً یک وظیفه سازمانی و حرفه‌ای در میان نبوده است، اضافه کرد: امام خمینی (ره) در دوران دفاع مقدس به حرکت جهادی رزمندگان به جهت دفاع از ارزش‌ها روح بخشید، همین امر باعث شد رزمندگان تقدیم جانشان را از حفظ جان اولی‌تر بدانند؛ بنابراین این نگاه نیز باید در جهاد تبیین وجود داشته باشد و همه دستگاه‌های اجرایی ظرفیت‌های خود را به‌خوبی و فراتر از مأموریت‌های سازمانی تبیین کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha