• پنجشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402040100306
  • خبرنگار : 50232

تداوم روند افزایشی دما در خوزستان تا هفته آینده

تداوم روند افزایشی دما در خوزستان تا هفته آینده

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از تداوم روند افزایشی دما در استان تا هفته آینده خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا اوایل هفته آینده جو استان خوزستان پایدار است. در این ایام در بعضی ساعات شاهد وزش بادهای متوسط تا نسبتا شدید در مناطق غربی، جنوبی و بخش‌های از مرکز استان خواهیم بود که احتمال برخاستن گرد و غبار محلی نیز دور از انتظار نیست.

وی افزود: از فردا تا اواسط هفته آینده روند تغییرات دما افزایشی خواهد بود. شمال خلیج فارس تا اواسط هفته آینده نیمه مواج است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته دزفول با ۴۴.۸ و ایذه با ۱۶.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۴۳.۶ و ۲۷.۴ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha