• جمعه / ۲ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402040200732
  • خبرنگار : 30147

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی:

خط انتقال دیزباد به تربت‌حیدریه در افزایش پایداری گاز نقش بسزایی دارد

خط انتقال دیزباد به تربت‌حیدریه در افزایش پایداری گاز نقش بسزایی دارد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: خط انتقال دیزباد به تربت‌حیدریه در افزایش پایداری گاز شهرستان‌های تربت‌حیدریه، کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و ریوش نقش بسزایی دارد.

حسن افتخاری در حاشیه بهره‌برداری از خط انتقال دیزباد به تربت‌حیدریه در گفت‌وگو با ایسنا مدیریت مصرف را در کنار اجرای خطوط انتقال گاز ضروری دانست و افزود: خط انتقال گاز دیزباد - تربت‌حیدریه به طول ۶۵ کیلومتر خط ۳۰ اینچ و ۵۵ کیلومتر خط توزیع، دو ایستگاه تقلیل فشار با اعتبار ارزی ۹.۶ میلیون یورو و ریالی ۱۶۰ میلیارد تومان اجرا شد.

وی عنوان کرد: این پروژه در افزایش پایداری گاز شهرستان‌های تربت‌حیدریه، کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و ریوش نقش بسزایی دارد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی عنوان کرد: علاوه بر اینکه با اجرای این پروژه در بخش خانگی شهری و روستایی شاهد پایداری گاز هستیم، زیرساختی برای بهره‌برداری گاز توسط واحدهای تولیدی و صنعتی انرژی بر مثل فولاد و نیروگاه سیکل ترکیبی برق و سایر واحدها می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همزمان گازرسانی به هشت روستا به عنوان آخرین روستاهای منطقه شامل کامه سفلی، کامه علیا، بیدستان، بکاول، سریشا، تروسک، کسکک و گوجی اقدام شد و جمعیت شهری و روستایی منطقه به طور کامل تحت پوشش قرار گرفتند.

افتخاری با اشاره به اینکه اجرای خطوط انتقال از طرح‌های اولویت‌دار وزارت نفت و شرکت ملی گاز کشور به ویژه در مناطق شرقی است، گفت: طی روزهای اخیر یک پروژه خطوط انتقال در خراسان جنوبی و دو پروژه در شهرستان‌های تربت‌حیدریه در خراسان رضوی افتتاح و یک پروژه مشابه نیز در شهرستان تربت‌جام است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این خطوط هرچند مهم هستند اما نباید باعث شود از مصرف بهینه غافل شویم زیرا در این صورت دچار یک خطای راهبردی خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی مهمتر از اجرای پروژه‌های خطوط انتقال گاز را مدیریت مصرف دانست و گفت: این پروژه‌ها نوعی سرمایه‌گذاری است و در کنار اجرای خطوط انتقال باید از مصرف بی‌رویه جلوگیری کرد.

وی با تأکید بر لزوم مصرف بهینه گاز افزود: در حال حاضر ۲۶۰۴ روستای گازدار در خراسان رضوی داریم و در ۱۹۶ روستا طرح‌های گازرسانی در حال اجراست که با بهره‌برداری از این تعداد روستا، تمام روستاهای واجد شرایط گازرسانی استان تحت پوشش قرار می‌گیرند.

افتخاری گفت: در حال حاضر حدود ۹۸ درصد جمعیت روستایی واجد شرایط استان از گاز طبیعی بهره‌مند هستند و برای باقی مانده مناطق واجد شرایط هم پیمانکار فعال است.

افتخاری افزود: چون برخی مناطق در استان روستا نیستند و زیر ۲۰ خانوارند و فاقد طرح هادی هستند به لحاظ فنی امکان گازرسانی به آنها وجود ندارد و گرنه همه روستاهای استان گازدار هستند یا در آنها پیمانکار فعال مشغول به کار است و تا اواخر سال آینده به اتمام می‌رسد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی ابراز کرد: بر اساس مصوبه سفر ریاست جمهوری به استان موظفیم تا پایان سال آینده طرح‌های گازرسانی قابل اجرا در مناطق روستایی استان را به اتمام برسانیم.

وی ضریب برخورداری از گاز در مناطق روستایی را ۹۸.۵ درصد و شهری را ۱۰۰ درصد دانست و گفت: تنها باجگیران از نعمت گاز محروم است که اجرای پروژه گازرسانی به این شهر نیز جز مصوبات سفر رئیس جمهور است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با بیان اینکه علاوه بر گازرسانی به شهرها و روستاهای استان امسال برنامه راهبردی شرکت ملی گاز در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال، گازرسانی به ۵۰۰ واحد تولیدی صنعتی از محل اعتبارات شرکت ملی گاز تا درب واحد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha